2777
2789
عنوان

خوش به حال خوشگلا

128 بازدید | 9 پست

من انجمن شعر میرفتم بعد شروع کردم جهت آشنایی با بچه های انجمن چه پسر و چه دختر تک تکشون رو درخواست فالو دادم چه متأهل چه مجرد دو سه تا پسر مجردش منو نپذیرفتند در حالی که من فقط قصدم آشنایی با کارشون بود بعد ها دیدم دخترای خوشگل انجمن رو فالو دارم می‌خوام بگم خوش به حال خوشگلا چون دلشون نمیشکنه و من که دنبال روح آدمها هستم حداقل برای یادگیری فقط نمیتونم آدمی شبیه خودم رو پیدا کنم نمیکنم کاش خوشگل بودم نمی‌گم چون بابت آنچه هستم خدا رو شکر اما چقدر دید همه اینقدر بده چقدر مهمه تو این دنیا که زیبا باشیم صورت زیبا 

درسته زیبایی خیلی تاثیر داره

ولی خب این رو هم در نظر بگیر شاید ارتباط اون آدما محدوده و ناراحت نشو

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته زیبایی خیلی تاثیر دارهولی خب این رو هم در نظر بگیر شاید ارتباط اون آدما محدوده و ناراحت نشو

نه محدود نبود طرف ۵۰۰ تا فالور داشت یه بار هم دیدم سر نشست تا چهره منو دید روش کرد اونبر حالش ازم بهم خورد اونجا هم قلبم شکست تازه اینا کتابخونه و باسوادن ادعای انسانیت دارن

نه محدود نبود طرف ۵۰۰ تا فالور داشت یه بار هم دیدم سر نشست تا چهره منو دید روش کرد اونبر حالش ازم به ...

ولش کن طرف اوسکله‌ این رفتار یه آدم عادی نیست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

شما هم حتما خشگلیبهزار دلیل اونا طرف شما نیومدن. اعتماد به نفس بالا خشگلی میاره

می‌دونم هر کسی خود بخود جذب زیبایی میشه اما نه اینکه طوری رفتار کنیم دل طرف رو بشکونیم 

نه محدود نبود طرف ۵۰۰ تا فالور داشت یه بار هم دیدم سر نشست تا چهره منو دید روش کرد اونبر حالش ازم به ...

ابجی من خوشگلع بعددید دوتاازهمکارای پسرش بلاکش کردند یعنی  ابجیم فالوشون هم نداشت😂😂