2777
2789
عنوان

چسبندگی دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 97 پست
عزیزم روند درمانیش هست باید طی بشه

پس سوختگیش طبیعیه؟؟

دکترش گفت روزی دوسه بار بزن من یه بار صب میزنم یبار شب 

فک کنم کم میزنم نه؟؟

به نظرت تا چند روز دیگه باز میشه؟؟

اولاش اصلاااا معلوم نبود از کجا بسته شده صاف صاف بود اما الان قشنگ معلومه از بالا هم باز شده قششششنگ

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخش توروخدا شمارو هم خسته کردم😥😥

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره بعد سقطت پیش کدوم دکتر رفتی ک بهت گفت شما باید قید بارداری و بزنی بعدش پیش کی رفتی و باردار شدی ممنون میشم بگی منم سقط داشتم افسردگی شدید گرفتم شش ماه اقدام کردم اما هیچی به هیچی ان شا الله خدا بچه هاتو برات نگه داره

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره بعد سقطت پیش کدوم دکتر رفتی ک بهت گفت شما باید ق ...

سلام عزیز دلم 

من سقط نکرده بودم عزیزم اونوقع

تو زایمان بچم تو شکمم اکسیژن بهش نرسید😭

نگران نباش عزیزم یکم استرستو کم کن خیلیی زود باردار میشی 

معمولا لابیا تا شش سالگی اتفاق می‌افته سنین بالاتر هم هست ولی کمتره در کل بیشتر بیماران به راحتی درمان میشن نگران نباش روند درمان رو به خوبی و سر ساعت انجام بده و مراقبت کن خوب میشه

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

معمولا لابیا تا شش سالگی اتفاق می‌افته سنین بالاتر هم هست ولی کمتره در کل بیشتر بیماران به راحتی درم ...

ممنون عزیزم خداروشکر دخترم خوب شد با دوهفته مصرف پماد 

ممنون عزیزم خداروشکر دخترم خوب شد با دوهفته مصرف پماد

خداروشکر 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

سلام عزیز دلم من سقط نکرده بودم عزیزم اونوقعتو زایمان بچم تو شکمم اکسیژن بهش نرسید😭نگران نباش عزیزم ...

دکتری ک کرج رفتی پیششو معرفی میکنی بی زحمت تو تایپیکای قبلیت گفتی ی دکتر گفته دیگه باردار نمیشی اما رفتی پیش ی دکتر دیگ باردار شدی ممنون میشم ازت

دکتری ک کرج رفتی پیششو معرفی میکنی بی زحمت تو تایپیکای قبلیت گفتی ی دکتر گفته دیگه باردار نمیشی اما ...

دکتر میترا امینیان عزیزم

سلام شما خال روی سی‌نت چیزی نبود؟

سلام عزیزم

خال نبودا 

لک بود 

من چندجای دیگه بدنم لکای کوچولو میزد هزارتا دکتر پوست رفتم هنشون گفتن هیجی نیست