2777
2789

تجربه ندارم

ولی هر کیو دیدم طلاق گرفته چه با بچه چه بی بچه 

زندگیش خیلی روبه راه شده و همشون انگار جوون شدن

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایرانم  خانوما دیگه خیلی کم بیارن طلاق میگیرن

برای همین اکثرشون بد طلاق هم روحیه شون بهتر میشه از درون

هم از بیرون ظاهرشون

من یکی از خانواده شوهرم طلاق گرفت شوهرش میگفتن خیلی خسیس بوده و اذیتش میکرده الان خودش کار کرد بهترین زندگی رو داره و ازدواجم نکرد 

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
این وسط بچه است ک داغون میشه 

خب باید سنجید وضعیتو

مثلا خونه ای که همش کتک کاریه و پدر معتاده و هر دقیقه زن و شوهر و دعوا دارن

بچه خیلی بیشتر آسیب میبینه

من جدا شدم و دوباره ازدواج کردم. البته تو عقد جدا شدم. الان هم از زندگیم راضیم خدا رو شکر. 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

البته این بچشو گذاشت پیش باباش و خودش رفت شهره خودش . البته بجش تو سری خور شده هیچکی ادم حسابش نمیکنه.مخصوصا زن دیگش.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
من یکی از خانواده شوهرم طلاق گرفت شوهرش میگفتن خیلی خسیس بوده و اذیتش میکرده الان خودش کار کرد بهتری ...

تو آشناهای دور ما هم یه مورد بود مرده خیلی ثروت مند بود اما یه قرون خرج نمیکرد

زن بچه رو برداشت رفت

طلاقم گرفت

الان خونه پدرش میخوره و میخوابه بهترین چیزا رو میپوشه داره

خب نجات پیدا کرد

بعضی خساستا در حد نجاسته و خیلی بده

وقتی۱۳سالم بود با یه پسر۱۷ساله  لز طریق یه زن آشنا شدم.دوسال فقط تلفنی حرف میزدیم

بعد دوسال علی رغم.مخالفت خانواده ها عقد کردیم.خانوادشم بهم گفتن زنش نشو مرد زندگی نیست

بعد یکسال عقد بودنم عروسی کردیم.الانم ۶ساله عروسی کردیم یه دختر۴ساله دارم

خودم۲۲سالمه

شوهرم۲۶