2777
2789

میخواد یه کاری راه بندازه،که سرمایه ی اولیه اش را نداره،و میخواد از. برادرش قرض بگیره خیلی نگرانم ‌ و استرس دارم نمی دونم چه واکنشی داشته باشم،همسرم سابقه ی خوبی نداره و کلا آدم کاسبی نیست،از طرفی میگم ریسک نکنی پیشرفت نمی کنی از طرفی میگم تاوان ریسک خیلی سنگینه اگه کارش نگیره نابود میشیم.

حالا بهم میگه تو پشتم نیستی نمی دونم چیکار کنم

تو این بازار جای ریسک برای کسی که سرمایه نداره نیست،همسر من ریسک کرد با پول طلاهای من،هم طلاهامو از دست دادیم هم خونه مون رو،تازه بازار چند سال پیش که هنوز اینقدم فاجعه نبود

تو این بازار جای ریسک برای کسی که سرمایه نداره نیست،همسر من ریسک کرد با پول طلاهای من،هم طلاهامو از ...

من خونه و طلا ندارم یه ماشین داریم که با بدبختی و قسط خریدم ،می ترسم همونم از دست بدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=360958591]قطعا از دست میدین،حمایتش نکن [/QUOTشوهرت چه کاری راه انداخت که موفق نشد

مغازه زد فروشش حتی اجاره ش رو در نمیاورد

کلی پول دکور مغازه شده بود

کلی هم خسارت پس دادن مغازه قبل یکسال شد

کلا داغون شدیم

مغازه زد فروشش حتی اجاره ش رو در نمیاوردکلی پول دکور مغازه شده بودکلی هم خسارت پس دادن مغازه قبل یکس ...

شوهرم میخواد ضایعاتی رو با دوستش شریک بشه ۲۰۰تومن پول میخواد،ماهی هم کلی باید اجاره بده،هر چی میگم نکن میگه ضایعات در میاره

مغازه زد فروشش حتی اجاره ش رو در نمیاوردکلی پول دکور مغازه شده بودکلی هم خسارت پس دادن مغازه قبل یکس ...

شوهرم میخواد ضایعاتی رو با دوستش شریک بشه ۲۰۰تومن پول میخواد،ماهی هم کلی باید اجاره بده،هر چی میگم نکن میگه ضایعات در میاره