سلام من 23سالمه سه ساله ازدواج کردم و اسفند 2ساله ک خونه خودمم. من از زندگیم ناراضیم چون شوهرم اصلا به حرفم گوش نمیده همش به خانوادم گیر میده کوچکترین حرفاشونو بزرگ میکنه و دائم میکوبه تو سرم ولی اشتباهات خونواده خودشو نمیبینه، با زنها گرم میگیره وقتی میریم خونه فامیلاشون فقط روی صحبتش با زنهاس انگار من اونجا نیستم این موضوع رو من بعش گفتنی هم شروع میکنه دادوبیداد میگه من اولش بهت گفتم بددل نیستی یا نه با این توجیه میکنه کارشو یا هم میگه من اولش بهت گفتم ما باید مثل دوست باشیم باهم گیر نده در صورتی که من الکی گیر نمیدم کلا ادمی نیستم که گیر باشم ولی ناراحتیم براش مهم نیس، ولی خودش با داداشم شوخی کردنی حسادت میکنه و چشش ور نمیداره خودشم سر چیزای جزئی غر میزنه در صورتی که من بعضا شده مساعلی که باید بگمو نگفتم که ناراحتی پیش نیاد تو خونه خیلیم بددهنه اصلا احترام سرش نمیشه فحشای رکیک میده به من با خانوادم حتی شوخیاشم با فحشه من اولاش که یه ماه اینا حرف زدیم واسه آشنایی اینطور نبود خانوادمم میگن اگه اذیتت کرد پاشو برگرد خونه تحمل نکن منم چنبار اینکارو کردم گوشیمو ازم گرفت گف بسلامت برو حتی طلا هامم میگه دربیار بعد برو واقعا خیلی عذابه برام تحملش موقع عصبانیتش هم وسبله ظرف میشکونه یبار به خاطر اینکه مامانم رو رسوند به خونه برگشت خونه و زد آبمیوه گیرمو زمین و شکست. چنبار اینکارو کرده تلویزیونو شکسته چنبار غذا رو از وسط سفره پرت کرده خیلی روانیه من میترسم واقعا حتی طلاق بگیرم سی سالشه ولی انگار اخلاقش یه پیرمرد هفتاد سالس انقد که یه دنده ولجبازه و همیشه باید حرف خودش باشه لطفا راهنمایی کنین ممنون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.