2777
2789
عنوان

شوهرم بهم اهمیت نمیده

343 بازدید | 30 پست

سلام من 23سالمه سه ساله ازدواج کردم و اسفند 2ساله ک خونه خودمم. من از زندگیم ناراضیم چون شوهرم اصلا به حرفم گوش نمیده همش به خانوادم گیر میده کوچکترین حرفاشونو بزرگ میکنه و دائم میکوبه تو سرم ولی اشتباهات خونواده خودشو نمیبینه، با زنها گرم میگیره وقتی میریم خونه فامیلاشون فقط روی صحبتش با زنهاس انگار من اونجا نیستم این موضوع رو من بعش گفتنی هم شروع میکنه دادوبیداد میگه من اولش بهت گفتم بددل نیستی یا نه با این توجیه میکنه کارشو یا هم میگه من اولش بهت گفتم ما باید مثل دوست باشیم باهم گیر نده در صورتی که من الکی گیر نمیدم کلا ادمی نیستم که گیر باشم ولی ناراحتیم براش مهم نیس، ولی خودش با داداشم شوخی کردنی حسادت میکنه و چشش ور نمیداره خودشم سر چیزای جزئی غر میزنه در صورتی که من بعضا شده مساعلی که باید بگمو نگفتم که ناراحتی پیش نیاد تو خونه خیلیم بددهنه اصلا احترام سرش نمیشه فحشای رکیک میده به من با خانوادم حتی شوخیاشم با فحشه من اولاش که یه ماه اینا حرف زدیم واسه آشنایی اینطور نبود خانوادمم میگن اگه اذیتت کرد پاشو برگرد خونه تحمل نکن منم چنبار اینکارو کردم گوشیمو ازم گرفت گف بسلامت برو حتی طلا هامم میگه دربیار بعد برو واقعا خیلی عذابه برام تحملش موقع عصبانیتش هم وسبله ظرف میشکونه یبار به خاطر اینکه مامانم رو رسوند به خونه برگشت خونه و زد آبمیوه گیرمو زمین و شکست. چنبار اینکارو کرده تلویزیونو شکسته چنبار غذا رو از وسط سفره پرت کرده خیلی روانیه من میترسم واقعا حتی طلاق بگیرم سی سالشه ولی انگار اخلاقش یه پیرمرد هفتاد سالس انقد که یه دنده ولجبازه و همیشه باید حرف خودش باشه لطفا راهنمایی کنین ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما چیز بدی از خانوادت دیده نقطه ضعف نشونش دادی

زندگی مشترک ساختنیه

اینجوری نیس تا تقی به توقی خورد بری خونه مامانت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با این شرایط ، یک سوال بپرسم بعد راهنمایی کنم ، شرایط جدایی داری؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی سخته تحملش بهترین راه محل ندادن به کارهاشه اصلا دیگه برات مهم نباشه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

فقط میدونم بهت بگم که این مدل مرد پیرتو در میاره تا دیر نشده و بچه نداری طلاقت بگیر.این دوساله برات میشه یه خاطره ی ریز بعدها.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

با این شرایط ، یک سوال بپرسم بعد راهنمایی کنم ، شرایط جدایی داری؟

ت نامزدی میخواستم جدا بشم ولی داداشش میمود خونمون با بابام حرف میزد و دوباره همون اش همون کاسع

خانوادمم میگفتن جداشو ولی همش به خاطر حرف مردم و فامیلا صبر میکردم

حتما چیز بدی از خانوادت دیده نقطه ضعف نشونش دادیزندگی مشترک ساختنیهاینجوری نیس تا تقی به توقی خورد ب ...

چیز بدی ندیده ولی این که خانوادم راه حل میدن بهمون یا میخان زندگی خوبی داشته باشیم رو دخالت میدونه مادر هم نداره عقده ی مادرشو خالی میکنه به من

بچه نداری نجات بده خودتو تراپیست و...فایده نداره

حتی ت بدترین دعواهامونم ک رفتم خونه مامانم چن ساعت بعد زنگ زده که بیام دنبالت انگار هیچی نشده مشکلات همونطور حل نشده باقی میمونن بهشم میگم ت مشکل روانی داری برو روانپزشک نمیره میگه ت باعث میشب اینحور بشم😖

ت نامزدی میخواستم جدا بشم ولی داداشش میمود خونمون با بابام حرف میزد و دوباره همون اش همون کاسعخانواد ...

الان اگر میتونی جدا بشی ، جدا شو ، نمیتونی راهکار بدم برای سازش؟!

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱