2777
2789
عنوان

چیکار کنم به پسره بله بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 48 پست
معلم ابتدایی. منم میخام معلمی شرکت کنم یا ی شغل ازاد راه بندازم اونم بجیر نگیر داره

خب سخت شد ابتدایی

اگ دبیرستان بود کلاس خصوصی خیلی داشت

ولی الان ی تایم آزاد داره میتونه شغل دوم داشته باشه

من بابام معاون مدرسه استثنایی بود ولی از همون سال اول دانشگاه عکاسی کار میکرد تا چقدر توی خونه بعد ی اتلیه تو خونه داشت بعد ی اتلیه بزرگ زد.. خودتم کنارش باشی اوکیه

اگه میدونی بقیه چیزاتون اوکیه و واقعا دوسش داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت هنوز وقت دارم؟ ۲۶سالمه

اگه خانواده با مونده مشکلی ندارن بمون یرو کار کن تو اجتماع باش بگرد تا کیس مناسبو پیدا کنی! 

ولی اکه میدونی همین مناسبه ک قبول کن، بنظرم شرایطش خوبه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

خب سخت شد ابتداییاگ دبیرستان بود کلاس خصوصی خیلی داشتولی الان ی تایم آزاد داره میتونه شغل دوم داشته ...

میگه شغل دوم یعنی تفریح صفر. بنظرم بیخیالش شم بهتره. هنوز فرصت دارم شاید اذم خوب اومد نیومدم خونه بابام بمونم بهتره

منم ۲۶سالمه. خاستگارم همش کارجر اومده تا الان. منم کارگر دوس ندارم این حداقل معلمه یه ظاهری داره. چی ...

اگه آدم با عرضه ای هست و جای پیشرفت داره فرصت خوبیه ولی اینو بدون زندگی نزدیک خانواده همسر اذیت کنندس 

ممکنه یه چیزایی پیش بیاد دیگه 

اگه از خونوادش مطمئنی خوبن و دخالت نمیکنن و کنترل نمیکنن و اذیتت نمیکنن جواب بله بده 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

میگه شغل دوم یعنی تفریح صفر. بنظرم بیخیالش شم بهتره. هنوز فرصت دارم شاید اذم خوب اومد نیومدم خونه با ...

وا باید ی پولی باشه بری تفریح 😂🦦

اره باهات موافقم بیا خودمون کار کنیم و بیخیال اینا بشیم 😂🌚

وا باید ی پولی باشه بری تفریح 😂🦦اره باهات موافقم بیا خودمون کار کنیم و بیخیال اینا بشیم 😂🌚

واقعاا از اینا شوهر درنمیاد😂 ببین یه نفر بود خونه داشت ماشین داشت اما جوشکار بود بخاطر شغلش خجالت کشیدم رد کردم

اگه آدم با عرضه ای هست و جای پیشرفت داره فرصت خوبیه ولی اینو بدون زندگی نزدیک خانواده همسر اذیت کنند ...

فک نکنم. ببین ی خواستگارم بود خونه ماشین داشت اما جوشکار بود بخاطر شغلش ردش کردم

میگن حقوقش کمه منم کارکنم تا ده سال وضعیت همینه

کلا شرایط زندگی بد شده تو ایران

اگه شهرستانی زندگی راحت تره نسبت ب تهران

ازدواج بلوغ فکری میخواد اگه فکر میکنی ب اون مرحله 

رسیدی ازدواج کن

اما اینو بهت بگم خونه شوهر گل و بلبل نیس باید سازگار

باشی با هر اتفاقی 

اگه پسره ب دلت نشسته بدون خوبه

فقط مشاوره برو

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
کلا شرایط زندگی بد شده تو ایراناگه شهرستانی زندگی راحت تره نسبت ب تهرانازدواج بلوغ فکری میخواد اگه ف ...

شهرستانم ما کوچیکه اما خونه مثل تهران گرونه. نه ولش من نمیتونم با بدبختی بسازم همون بهتره نه بگم