2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 26 پست
مگه تا حالا دارو خوردی

کلومیفن خوردم و امپول hcg زدم دوتا ولی من تازه چتدماه اقدامم هنوز یکسال نشده اخه چندماه مونده تا یکسال خیلی بیشعور بود دکترم 

من اینماه نی نی  دار میشم😍
خیلی واسه خودش گفته فقط میخواد پول الکی ازت بگیره من فولی 3 و 4 درمان شدم چطور گفته 17 کمه؟!

نمیدونم والا گفت فقط باید بیایی iuiنوبتم زد ولی من نمیرم گفت ۷۰۰ میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاش همه دكترا بفهمن ادم چه دردشه نه اينكه موش ازمايشگاهيش كنن  اگر لازم ميبيني از يه دكتر ...

اره حتما میرم دکتر دیگه ببینم نظرش چیه افسرده شدم بخدا از دیروز

من میگم هفده خوبه منم همین حدودام دکتر خیلی امیدوار بود بگیره هرسری.اما بعد فهمیددم شوهرم ضعیفه نمیشه

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

عزیزم فولی من با دارو شده بود ۱۴ اما دکترم گفت ادامه بده. ۶ ماه پیش با دارو میشد ۱۱ ..پس امید وار باش عزیزم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
۱۷ بود سمت راستم

فولیت هفده بوده بهت گفته باردار نمیشی من فولی ها از نه بیشتر نمیشد طبیعی باردار شدم بعداز نوزده ماه.بنظرم دکترت رو عوض کن

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

مگه آی یو آی را زمانی انجام نمیدن که اسپرم ضعیفه یا لوله رحم چسبندگی داره؟

کسی میدونه؟

البته با اجازه استارتر عزیز.. برام سوال شد یهو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مگه آی یو آی را زمانی انجام نمیدن که اسپرم ضعیفه یا لوله رحم چسبندگی داره؟ کسی میدونه؟ البته با اج ...

بله ولی اسپرم تحرکش کم باشه یازن تنبلی تخمدان داشته باشه انجام میدن بیشتزکسانی ک چسبندگی دارن میکرومیکنن منم آی یوآی کردم اونماه منفی شد