2777
2789

از چند سالگی و با چه روشی یادشون دادین؟ 

چه کارهایی رو خودش  انجام میده؟

از انجام مستقل تکالیف تا کارهای شخصی و مسئولیت تمیز کردن اتاق خودشون و حتی مشارکت تو کار خونه به اندازه سنشون. 

حمام از ۷ سالگی 

تکالیف و چیدن برنامه و ...از همون اول پای خودش بود مستقل هست مگر دیکته یا نمونه سوال بنویسم 

الان ده سالشه 

اما متاسفانه برا تمیز کردن اتاق هنوز باید کمکش کنم و به زور انجام میده 

من از یکسالگی که تونست کنترل قاشق برای غذا خوردن رو درست انجام بده 

همه بهم میگفتن چه مادری درست به بچه غذا نمیده الان بچه‌ی من مستقل و اونا اندر خم یک کوچه.

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من از موقعی که ۹ سالم بود کم کم یاد داد بهم که مثلا پتو هارو جمع کنم خونه جارو بزنم البته خودش انجام میدادا منو قبلش می گفتن انجام بدم بعد تمیز می کردم نمی پسندید 

حدودای ۱۱ سالگیم ظرف شستن و اینا درسامم از ۱۰ سالگی دیگه خودم انجام دادم ولی خب اینم بستگی داره به فرزندتون چون مثلا برای من از ۱۰ سالگی بود برای داداشم که ۱۶ سالشه تازه یکی دو ساله خودش انجام میده و قبلا مامانم مجبورش می کرد نظافت شخصی هم روم سیاه با ۱۹ سال سن هنوز مامانم منو به زور می فرسته حموم😂😂😂😂😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من از یکسالگی که تونست کنترل قاشق برای غذا خوردن رو درست انجام بده همه بهم میگفتن چه مادری درست به ب ...

دقیقا بچنو میزاشتم خودش بخوره جاریم میگفت بچت برا اینه لاغره خودت باید غذا بدی تپل شه اون هی میدوید دنبالش تا غذا بخوره الان ده سالشه بچش ماشالله تپل و گنده شده هنوز وسط بازیشون میره میریزه حلقش 

دکتر بهش گفته اضافه وزن داره باید لاغر بشه هی هم مریضه 

بچه من کاملا طبیعی 

درسشو میخونه خودش فکر کنم از چارم پنجم دیگه کاری به من نداشت.البته جز ریاضی و تازگیام قسمتای فیزیک و شیمی علومش که کمک میکنم.اتاقشم اجازه نمیده من تمیز کنم خودش تمیز میکنه ولی سالی یه بار😂تو خونه هم دست به سیاه سفید نمیزنه😐۱۴سالشه

من از یکسالگی که تونست کنترل قاشق برای غذا خوردن رو درست انجام بده همه بهم میگفتن چه مادری درست به ب ...

آفرین به شما منم خیلی این موضوع برام مهمه. وقتی می‌بینم مادرا تا سن مدرسه غذا دهنشون می‌ذارن ناراحت می‌شم.

از روش blw  استفاده کردید؟

دقیقا بچنو میزاشتم خودش بخوره جاریم میگفت بچت برا اینه لاغره خودت باید غذا بدی تپل شه اون هی میدوید ...

چقدر مثل منی! دقیقا اونایی که میرفتن دنبال غذا دادن به بچه

الان بچه‌‌ش تا یکم زیادی غذا میخوره یا بازی میکنه بالا میاره چون مادرش به معده‌بچه آسیب زده

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان من از موقعی که ۹ سالم بود کم کم یاد داد بهم که مثلا پتو هارو جمع کنم خونه جارو بزنم البته خودش ...

وقتی دخترا هستن پسرا معمولا فشار کمتری روشونه برای انجام کاری تو خونه. واسه همین دیرتر مستقل می‌شن. اما خانواده هایی که فقط پسر دارن اینجوری نیستن سریع یادمی‌گیرن و مسئولیت پذیر میشن.

آفرین به شما منم خیلی این موضوع برام مهمه. وقتی می‌بینم مادرا تا سن مدرسه غذا دهنشون می‌ذارن ناراحت ...

چ روشی هس

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
درسشو میخونه خودش فکر کنم از چارم پنجم دیگه کاری به من نداشت.البته جز ریاضی و تازگیام قسمتای فیزیک و ...

فرزند منم ۱۴ سالشه پسره

تقریبا همین شرایط مستقل بودن مثل فرزند شما رو داره 

از کارای خونه هم خریدای بیرون مثل سوپر مارکت و میوه و نون   یا لباس تا خشکشویی بردن و از اینکارا را میکنه 

آشپزی هم خیلی کم بلده در حد حاضری آماده کردن

آفرین به شما منم خیلی این موضوع برام مهمه. وقتی می‌بینم مادرا تا سن مدرسه غذا دهنشون می‌ذارن ناراحت ...

چیزی از این روش نمیدونم عزیزم من

پدرم بهم گفت بزار بشینه تو سفره خودش بخوره باعث میشه کم کم روپای خودش باشه اجازه بده کاراشو خودش حتی به غلط انجام بده تو بهش گوشزد کن که کار درست چیه خودت مستقیم دخالت نکن و من مدیون تجربه و درایت پدرم هستم 

دقیقا بچنو میزاشتم خودش بخوره جاریم میگفت بچت برا اینه لاغره خودت باید غذا بدی تپل شه اون هی میدوید ...

هنوز بعضیا فکر می‌کنن سلامتی یعنی چاقی. 

ولی الان چاقی بچه ها معضلی شده ، گناه دارن خیلی سخته براشون وزن کم کردن بهتره نذاریم به اونجا برسه.

چقدر مثل منی! دقیقا اونایی که میرفتن دنبال غذا دادن به بچهالان بچه‌‌ش تا یکم زیادی غذا میخوره یا باز ...

حالا نمیدونم چرا این بچه جاریم یه مشکلی داره یهو تو بازی یا مهمونی تهوع و استفراغ میگیره 

همه دکتری هم میبرن 

مادرش که معتقده چشم خورده 

اما به نظرم از استرس زیاده خوری یا به یول شما مشکل معده باشه 

دکترا هم بهش نمیفهمن 

حدا شفاش بده انشالله

من پسرم الان 9 سالشه

همه کارهای شخصیش رو خودش انجام میده، تکالیفش کاملا با خودشه فقط دیکته با منه

حتی نمونه سوالم من فقط از نت براش میگیرم خودش مینویسه و جواب میده 

حمام هم یه روز در میون خودش میره

ولی خب برا جمع کردن اتاق نه 🤪فقط بلده پخش کنه 

بعد مثلا وسایلم یه جا میزاره خودش متاسفانه نمیتونه پیدا کنه😂

البته نا گفته نماند که مامانم یکم شلخته هس😭🤣🤣