2777
2789
عنوان

محصولات اوریاژ

360 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

میدونید از کجا اصل ای محصولات میشه گرفت من قببا از داروخونه ها حدودا ۶و۷ سال پیش 

سایت یا پیج ک اصل باشه ک مطمئن باشم چون قیمت گرونی دارن دیگ 

چون من ضد افتاب ها رو میخوام بگیزم 

بعید میدونم پیدا کنی. منم محصولاتشون رو دوست داشتم ولی تقریبا از سال نود و هشت نایاب شد یه مدتم گشتم و دیدم واقعا نیست مگه بسپری کسی از سفر برات بیاره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعید میدونم پیدا کنی. منم خیلی محصولاتشون رو دوست داشتم ولی تقریبا از سال نود و هشت نایاب شد یه مدتم ...

دقیقااا از سال ۹۸ 

یهو نیست نابود  شمام مث من 

بعضی از سایت ها داره ینی الان قیمت ۱ تومن ب بالا ولی ارزش داره 

ی ضد افتاب خوب حداقل این ضد جوش رنگی سه کاره تری رگول چقدر خوب بوو🥲

اورریاژ Uriage سری هیسه اک رو اره برند فرانسوی

منم قبلا استفاده میکردم خوب بود راضی بودم. دیگه پیدا نشد  الان ایزدین میزنم‌

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اورریاژ Uriage سری هیسه اک رو اره برند فرانسوی

یعنی ضد افتابش خوبه؟؟

من خودم پوشش ضد افتاب برام مهمه چون کرم نمیزنم 

روزالیا چند سال استفاده کردم خوب بود

الانم ام کیو بازم خوبه

منم قبلا استفاده میکردم خوب بود راضی بودم. دیگه پیدا نشد الان ایزدین میزنم‌

اره منم فقز از همونا 

وقت ک دیگ نیست نابود 

تا ی مدت هیج نمیزدم 🥲🤣کرونا هم بود دیگ کمتر بیرون 

من سنتلا گرفتم خوبه واقعاا 

ولی بعضی از سایت ها دارن 

کاش بشه خرید 🥲

اره منم فقز از همونا وقت ک دیگ نیست نابود تا ی مدت هیج نمیزدم 🥲🤣کرونا هم بود دیگ کمتر بیرون من سنت ...

ببین انصاری بازار رو ب لاتین تو اینستا سرچ کن. همیشه برندای اصل و معروف داره بپرس شاید داشته باشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یعنی ضد افتابش خوبه؟؟من خودم پوشش ضد افتاب برام مهمه چون کرم نمیزنم روزالیا چند سال استفاده کردم خوب ...

اره بی رنگ مات اصن خیلی خوب بود 

ی مدل ضد جوش رنگی اس پی اف داشت پوشش عالی خفن 👌🏻 اصن ۲۰ 

دقیقااا از سال ۹۸ یهو نیست نابود شمام مث من بعضی از سایت ها داره ینی الان قیمت ۱ تومن ب بالا ولی ار ...

اصل نیستن. قیمتاشون رو تو سایتای معتبر خارجی چک کردم منطقی نبود یعنی مثلا یه کرم شصت یورویی قیمتش ۴.۲۰۰ میشه بعد اینا با هزینه حمل و نقل و سود و... زده بودن یه تومن. با یه فروشنده که ماهره مشورت کن یه محصول جایگزین خوب بهت بده. اینترنتی هم لوازم آرایشی نخر چون میدونن دست کسی بهشون نمیرسه هر کاری بخوان میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصل نیستن. قیمتاشون رو تو سایتای معتبر خارجی چک کردم منطقی نبود یعنی مثلا یه کرم شصت یورویی قیمتش ۴. ...

اها اینجور پس 

من ک سنتلا دیگ 

میترسم همین سنتلا هم اصل نیست ک دارم میزنم

اصل نیستن. قیمتاشون رو تو سایتای معتبر خارجی چک کردم منطقی نبود یعنی مثلا یه کرم شصت یورویی قیمتش ۴. ...

من ۳ تومن بابت ۳ قلم دادم

تونر ضد لک اوردینری و اسنس حلزون کوزارکس و همین ضد افتاب سنتلا