2777
2789
عنوان

شمالی های عشق لطفا بیاید

225 بازدید | 20 پست

سلام به دوستان عزیز، مخصوصا شمالی هایی که عشقید همتون، ما تصمیم داریم برا تفریح یه آپارتمان شمال بخریم برا تابستونا، بین رشت و گرگان موندیم، میشه برام یه مقایسه انجام بدید ببینم کجا از لحاظ قیمت خونه و هزینه های زندگی ارزونتره؟ 

امکانات زیاد برام مهم نیست، فقط قیمت خونه و هزینه های خوراک ارزون باشه 

و برا تفریح و رفتن به مناطق جنگلی و این‌چیزا، رشت طبیعتش قشنگتره یا گرگان؟ کلا کدومش راحت تر میشه به جنگل و مناطق سرسبز سریع دست پیداکرد؟ کدومش تابستونا بیشتر ابری و بارونی هست؟ شرجی بودن برام مهم نیست، ماچ به کله همه شمالی های مهربون 

رشت خوبه چرا اپارتمان ویلایی بخرید خب

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرگان ناهارخوران داره بعداون روستای زیارت سرسبز.

پارک جنگلی النگدره داره.

هزارپیچ.

سمت ناهارخوران قیمت ها بالاتره.

مازندران هم عالی

بابلسر ، نور و شهرهای دیگه

یه سمت جنگل یه سمت دریا

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
شما رشت هستین؟ خود رشت؟

اره

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
گرگان ناهارخوران داره بعداون روستای زیارت سرسبز.پارک جنگلی النگدره داره.هزارپیچ.سمت ناهارخوران قیمت ...

عزیزم شما خودتون مازندران هستید؟ حس میکنم مازندران خیلی گرون هست، رامسر خوبه اونم گرونه 

عزیزم شما خودتون مازندران هستید؟ حس میکنم مازندران خیلی گرون هست، رامسر خوبه اونم گرونه

مازندرانی ام. گرگان هم زندگی کردم 

الان قزوین زندگی می کنم(همسرم قزوینی)

بله رامسرهم عالیه.

گرگان هم مناطق گرون و ارزون داره

بهتره قبل از خرید هر منطقه ای ک مدنظرتون هست یه سفر برین و از نزدیک هم مقایسه کنین هم فضا و منطقه رو ببینین 

و طبق شرایط و وضع مالیتون انتخاب کنین

وای رشت اومدیم عااالیه، گرگان نرفتیم اما حس میکنم ارزونتر از رشت هست قیمت خونه های، چیزی که توی دیوا ...

خود گرگان سرسبزی و مناطق جنگلیش به مازندران و رشت نمی رسه.

ولی اسم اون مناطقی ک از گرگان گفتم و می تونی سرچ کنی و مقایسه کنی با جایی ک رفتی

مازندرانی ام. گرگان هم زندگی کردم الان قزوین زندگی می کنم(همسرم قزوینی)بله رامسرهم عالیه.گرگان هم من ...

شما هم مازندران بودید هم گرگان، کدوم رو از لحاظ طبیعت بیشتر میپسندین؟ 

شما هم مازندران بودید هم گرگان، کدوم رو از لحاظ طبیعت بیشتر میپسندین؟

بله عزیزم

بنا ب شغل پدرم یسری از شهرها بودیم.

ببین گلم اگه از نطر طبیعت مثلا دلت جنگل و دریا هردو رو بخواد مسلما مازندران 

یطرف جنگل های انبوه داره یه طرف دریا

گرگان هم چند جا داره 

مثلا ناهار خوران یه منطقه تفریحیش هست ولی مثل منطقه جنگلی نیست 

پارک جنگلی النگدره هم هست ک البته وسعت و انبوهی جنگل های مازندران و نداره.

والا من هر دو رو دوست دارم

هم گرگان هم شهرهای مازندران.

شما باید نگاه به سلیقه خودتون کنین طبق اون منطقه وچیزایی ک داره

اگه نظرتون به اون چیزایی ک گفتم هست مازندران و گیلان برای شما مناسب تره بارندگی این دو استان هم بیشتره

بازم تحقیق کنین و بهترین انتخاب و داشته باشین

یا ازنت سرچ کنین تصاویرو ببینین یا یه سفر برین و از نزدیک ببینین