2777
2789
عنوان

تبریز ها بیاین لطفاً مهمه 🙏

320 بازدید | 14 پست

بازار سرپوشیده یا راسته بازار چیا داره ؟

به تربیت نزدیکه یا نه ؟

کجا ارزونه ؟

می‌خوایم بریم لباس زمستانی بخریم 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله به تربیت نزدیک بازار سرپوشیده تبریز ثبت جهانی شده خیلی خیلی بزرگ همه چی هم داره قسمت به قسمت هم ...

کرایه چند میگیرن ؟ از تربیتت ببرن راستع بازار 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 
کفشش کجا ارزون و جنس خوب است

کفش شهناز زیاد ولی گرون 

راسته کوچه تا تربیت هردو طرف خیابان کفش فروشی داره هم قیمت مناسب هم جنس خوب تربیت هم کفش فروشی هست

اهان پاساژ کیان تو راسته کوچه دوتا پاساژ زیر زمین به هم وصل کلا کفش میفروشن قیمت مناسب 

جنس مطمئن 

یدونه ام بازار سرپوشیده قسمت کفش فروشی

سلام بازار سر پوشیده لباس ،لوازم ارایشی ،وسایل عطاری همه چیز داره ولی اگه منظورت از راسته بازار راسته کوچه هست در راسته کوچه میوه میفروشن 

بازار سرپوشیده اونور خیابان تربیت اینور خیابان پشت پاشاژها 

بازاز سر پوشیده قیمتش نسبت به پاساژ ها و تربیت ارزونتر هست ولی لباس شیک میخوای داخل پاساژ ها بگرد 

لباس زمستانی هم بازار سرپوشیده داره ولی باید بدونی کدوم طرف بری چون خیلی بزرگه گاهی ادم از جاییکه رفته بیرون دیگه نمیتونه برگرده بیرون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کرایه چند میگیرن ؟ از تربیتت ببرن راستع بازار

باید پیاده بری از تربیت بخوای بری از داخل پاشاژ شمس خیام یا امیرکبیر هر پاساژی که تونستی وارد شو از در دیگه اشون که به دارایی هست بیا بیرون اونور خیابان هم پاساژ سر پوشیده هست 

باید پیاده بری از تربیت بخوای بری از داخل پاشاژ شمس خیام یا امیرکبیر هر پاساژی که تونستی وارد شو از ...

بازار سرپوشیده

کفشش کجا ارزون و جنس خوب است

بازار کفش تبریز کفش ارزون هم داره اول بازار از طرف پل گاری عمده فروشی هست تک و توک تک فروشی داره رفته رفته جلو تر تکفروشی هم داره توی تربیت هم کفش میفروشن نصف بازار هم بعد خیابان هست که از وسط میگذره