2777
2789

هرکسی یه رژیم فستینگ با تمام جزئیات داره برام بنویسه ممنون میشم دو ماه دیگه دقیقا عروسی داریم میخوام لاغر بشم 10کیلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پایه م برا رژیم من استپ وزنی شدم وزنم هیچ بالاپایین نمیشه الان میخوام ۱۰ کیلو لاغرشم🥺😭

بیا باهم شروع کنیم به نظرم باید از ساعت 8شب به بعد شروع کنیم به جز آب و مایعات بدون قند مصرف کنیم 

آب ولرو رو به گرم هر یک ساعت میل کن خیل یکمک میکنه تو گوارش 

8شب تا 10صبح فردا 14ساعت بعدش تا 8شب میشه غذا بخوریم شیرینی جات حذف بشه البته طبیعی باشه مثل توت خشک و اینا در حد کم مشکل نداره 

برنج هم در حد 8تا 10قاشق 

پروتئین اگر میشه زیادتر کنیم 

یه چیزی هم میگم اگر تو هفته یک بار درست کنی دوروز هم بخوری کافیه برای  جلو گیری از ریزش مو و گوارش عالیه 

نخود رو بزار با کمی گندم خیس کن چند ساعت بعد بزار کامل بپزه کمی پیاز داغ با عصاره مرغ بزن خیلی خوشمزه اس 

شروع با قدرت از همین امشب