2777
2789
عنوان

سلام با 100 تومن بانک ملی چیکار کنم

147 بازدید | 8 پست

100 تومن بانک ملی وام داده که فقط برا خرید تو پز بانک ملی قصدمان این بود وام بگیریم بزاریم حساب دیگه معدل بیاد دوباره وام بگیریم اما شرایط پام نخونده بودیم که فقط خرید اونم با پز ملی میشه استفاده کرد چیکار کنم به نظرتون

نمیشه از یه طلافروشی که پوز ملی داره خرید کنی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

اگه فروشنده آشنا داری ببر کارت بکش ازش پول بگیر البته فکر کنم مبلغی ازش کم میشه 

یا اگه امکانش هست طلا بخر 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فروشنده آشنا داری ببر کارت بکش ازش پول بگیر البته فکر کنم مبلغی ازش کم میشه یا اگه امکانش هست طل ...

شما جدیدا طلا گرفتی ؟شوهرم میگه طلا تو مالیات ثبت میشه و کلی مالیات بهش میخوره

نه جایی ثبت نمیشه، قرار بود این قانون رو بذارن اما هنوز اجرا نشده 

ضمن اینکه با 10چ میلیون طلا آب شده بگیر 

هستن کسایی که با پوز میکشن درصد مالیات و.... خودشون رو برمیدارن و بقیه پول رو بهت میدن 

به نظرتون با خرید طلا مالیات گرفته میشه

نه عزیزم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

نه عزیزم تا حالا که همچین چیزی نبوده و ثبت نمیشده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️