2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه درآمدش واقعا خوبه؟چون ما همون ۲دنگ شریک بودیم از اول سال تا آبان فقط یه۲۰میلیون بهمون دادن م ...

سلام سرتونو کلاه میذاره مگه میشه از اول سال تا ابان حق دو دانگ بشه ۲۰میلیون؟بگید بارنامه هارو بیار حساب کتاب کنیم ساده گیر اورده،خود ما شریک داریم یه هزاری از پولشو تاحالا نخوردیم

ممنونم.قراره اول برج برن مرز.دقیق نمیدونم فقط خواستم بدونم راحت و زود تحویل میدن ماشینو

رفتید ثبت نام کردید؟ما یساله مان ثبت نام کردیم به مشکل خورده هنوزم ندادن داروندارمونو فروختیم ریختیم تو حلقومشون الان داریم روانی میشیم 

رفتید ثبت نام کردید؟ما یساله مان ثبت نام کردیم به مشکل خورده هنوزم ندادن داروندارمونو فروختیم ریختیم ...

سلام عزیزم.نه ما هم ترسیدیم دیر بهمون بدن چون ما هم دارو ندارمون نقد کردیم قشنگ صفر شدیم.بجاش دنگ فنگ خریدیم

یقین دارم که بهترین روزا میان