2777
2789
عنوان

کسی نظریه رمزی بلده برا تعیین جنسیت😧

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 50 پست
واقعیت داره همچین چیزی؟ بوده اطرافتون؟

عزیزم این نظریه علمی ثابت شده اس ک پسر طبعش گرمه و دختر سرد ،پسر ویار سبک تر داری ،دختر شدید تر ،پسر زیباتر میشی و دختر زشت تر اینا رو برحسب هورمون هایی ک نسبت ب جنسیت بچه ترشح میشه به دست آوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک هرچی باشه ب سلامتی بغل بگیری ،هفته بعد ان تی بری بهت میگه جنسیت رو

الان 8 هفتم 

لامصب انگار زمان جلو نمیره انقد ذوق دارم برا جنسیتش انگار اجاقم کوره🤣🤣

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
اگر احساس میکنی زشت شدی و چهره ات نسبت ب قبل بد شده و نسبت ب شوهرت سرد شدی صد در صد دختره ولی اگر حس ...

من نیاز جنسیم صفر بود سر پسرم ولی سر دخترم برعکس 

سر پسرم سبک بودم هرکاری میکردم ولی سر دخترم فقط داراز کش

سر پسرم بد حوصله و عصبی  بودم ،از بوی شوهرم بدم میومد،خیلی خوابم میومد،ترشی و چیزای سرد دوست داشتم 

ویارت چطوره؟

البته ک ربطی نداره به من همه گفتن پسره ولی دختره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
الان 8 هفتم لامصب انگار زمان جلو نمیره انقد ذوق دارم برا جنسیتش انگار اجاقم کوره🤣🤣

اها فک‌ کردم ده هفته ایی ،از نه هفته میتونی بری وای وایستا یازده هفته برو دقیق تر باشه همه چی

من نیاز جنسیم صفر بود سر پسرم ولی سر دخترم برعکس سر پسرم سبک بودم هرکاری میکردم ولی سر دخترم فقط دار ...

عزیزم استثنا همیشه هست حتی اگر داخل گوگل هم سرچ بزنی علائم دختر و پسر میاد و من خودم چون این بچم پسر میخواستم خیلی در این مورد تحقیق کردم 

ویارت چطوره؟البته ک ربطی نداره به من همه گفتن پسره ولی دختره

من کلا سردخترمم بارداری و نفهمیدم اصن انقد راحت بود سر اینم همینطور تا الان ن حالت تهوع ن ویار انچنانی، 

مثلا خیلی هوس ته دیگ با خورشت قورمه سبزی میکنم😅🙊

میگم  فقط یدونه دیس جلوم ته دیگ بزارن با خورشت،

خییییلی شکمو شدم دوتا دوتا لواش میخورم نصف شب میرم سراغ یخچال،برامن درهمین حد 

دختر دومی از اولی هم شیرین تره بخدا ،من ک دومیم یه چی دیگس بروجک😂😂الانم باردارم ک احتمالا این پسره

حالا من میگم جنسیتش ک هیچ هرررچی باشه دختراولیم نمیشه ب دخترم ک 2سال و نیمشه میگم تورو من زاییدم ولی تو یه چیز دیگه ای ک دیگ مث تو نمیتونم بزام😅😅😅

عششششششششششقمه رفیقمه، دعوامیکنیم پوست همو میکنیم قهرمیکنیم ولی جوووونمه 😍بچه اول یچیز دیگه س 😍😍😍

من کلا سردخترمم بارداری و نفهمیدم اصن انقد راحت بود سر اینم همینطور تا الان ن حالت تهوع ن ویار انچنا ...

چندهفته ای الان؟

واسه من ۱۲ هفته و ۶ روز گفت دختره و درست بود

ان شاالله هرچی دوست داری و خیر صلاحه همون بشه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
چندهفته ای الان؟واسه من ۱۲ هفته و ۶ روز گفت دختره و درست بودان شاالله هرچی دوست داری و خیر صلاحه همو ...

دقیقا 8 هفته  با برنامه ای ک دارم میگ 8هفتمه طبق پریودیم