2777
2789
چون خانوم هست تو بازی وچت هم داره بازیش

باشه یه بازیه خانماتوواقعیتم وجوددارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون چت هم داره بازیش

خب آدم ناراحت میشه، حق میدم بهتون.

بیشتر به شوهرت رسیدگی کن، تا میلش کمتر بشه،

زیاد هم حساسیت نشون نده،تا زودتر از سرش بیفته.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

تو واقعی که صحبت نمیکنه باهاشون

هرادمی درتعاملات کارای روزمره باجنس مخالف درارتباطه شماالان بروبانک ممکنه کارمندمردباشه بروبازاراداره......  بایدذات درست باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی که با شما وبچه ها باید باشه با این بازی وغریبه ها بگذرونه ناراحتی نداره

مگربازی چندساعته؟

خب آدم ناراحت میشه، حق میدم بهتون.بیشتر به شوهرت رسیدگی کن، تا میلش کمتر بشه،زیاد هم حساسیت نشون نده ...

چت نمیکنه من نوزاد دارم نمیتونم قبلا برام مهم نبود الان دارم اذییت میشم چون من با بچه ها مشغولم اون با گوشی

بهش بگو منم این بازی را دوست دارم بریزش برام ،ببین گارد میگیره یا نه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

من ناراحت میشم وشدم یه بازی آنلاین داشت گفتم حق نداری گروهی بازی کنی وبازیش یه مدت روگوشی منم نصب بو ...

منم رو گوشیم نصب کردم گفتم ناشناس بازی کن چون اونایی که از قبل میشناسنش دعوت میکنن برای بازی 

چت نمیکنه من نوزاد دارم نمیتونم قبلا برام مهم نبود الان دارم اذییت میشم چون من با بچه ها مشغولم اون ...

صدقه بده، وسایل کهنه وقدیمی را بنداز دور

بی تاثیر نیست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین