2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تازه دونفری کالاف رویال میزنیم

اگ بازیش ی جوریه ک بتونی باهاش همبازی شی

بازیشو نصب کن کنارهم خوش بگذرونین

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نه نمیشمچه ایرادی داره؟

چی بگم اخه وقتی که باید با ما باشه اونجا میگذره بعدم خانوم هم زیاده اونجا با هم بازی میکنن به من میگه بیا خودتم منم بلد نیستم علاقه ای هم ندارم

ما تازه دونفری کالاف رویال میزنیماگ بازیش ی جوریه ک بتونی باهاش همبازی شیبازیشو نصب کن کنارهم خوش بگ ...

من بلد نیستم دوستم ندارم بازیشو حالا همسرم به شدت وابسته بازی شده میگه تفریحی ندارم تو بازی میتونن چت کنن باهم دیگه دید من ناراحت میشم چت هم نمیکنه

چی بگم اخه وقتی که باید با ما باشه اونجا میگذره بعدم خانوم هم زیاده اونجا با هم بازی میکنن به من میگ ...

اسم بازیش چیه؟

زیاد بازی میکنه؟

ی روز بشین باهاش جدی صحبت کن بگو دوست دارم وقتی که برا بازی میزاریو برا خانوادت بزاری چون من واقعا ازاین که همش سرت توموبایله مثل پسربچه هاهمش بازی میکنی خسته شدمو...ازاین حرفا بهش بزن جوری که بهش بربخوره شاید بازیو حذف کنه🙂

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

والا من جدیدا با یه بازی ایرانی آشنا شدم که محیطش فاسده،دخترپسرا لاس میزنن،به ائمه توهین میکنن،بعضی ...

نه اصلا کسی حرف زشت بزنه ادمین بیرون میندازه خودشم مگه ناراحت میشی بشین کنارم ببین من به کسی چیزی نمیگم 

اسم بازیش چیه؟زیاد بازی میکنه؟ی روز بشین باهاش جدی صحبت کن بگو دوست دارم وقتی که برا بازی میزاریو بر ...

اره زیاد بازی میکنه میگم راستش من اصلا مهم نبود برام میدونم هم کاری نمیکنه تازه زایمان کردم فکر کنم برا همین خیلی حساس شدم