2777
2789
اگه فکرت اروم بود الان خواب بودی

فکت تلخ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
فکر و خیالخسم میگه خیانت میکنهو حسم هیچوقت اشتباه نمیکنه

برای خیانت یکی دیگه داری غصه میخوری حیف خوابت نیس حروم کس دیگه بکنی؟

هیچ پارتنری رو نمیشه به زور نگه داشت خیانت بکنه نشون میده لیاقت تورو نداشته پس تو چرا غصه بخوری جونم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه چرا اخه

خستم.

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

چی دیدی ازش

دو سال پیش خیانت در حد پیام و کافه رفتن 

اما فکرم ذهنم دیگه اصلا قبولش نداره 

دارم دیوانه میشم بخدا کم کم الان ازش فاز و پالس منفی میگیرم هر وقت اینطوزی میشم بی دلیل میدونم داره تیک و تاک میزنه دیگه

تو چرا عزیزم حرف بزن شاید مرحمی بشه

حست شاید اشتباه میگه

نامزد من عکس گذاشت اینستاش دورش سه تا دختر سرباز و بلوز دامن یا بلوز شلوار بلوند بودن

وحشت کردم 

بعد بهم پیام داد رفته لبنان کمک برسونه

نگو اون دخترام اومده بودن کمکارو برسونن مناطق مسیحی نشین

پنج دقیقه بعد هم اونجا موشک بارون شد

انقدر از خودم خجالت کشید و کلی گریه کردم

برای خیانت یکی دیگه داری غصه میخوری حیف خوابت نیس حروم کس دیگه بکنی؟هیچ پارتنری رو نمیشه به زور نگه ...

میدونی اصلا برام خیانتش مهم نیست که نمیتونم هضم کنم فقط

دنبال یک علت یه حتی ببخشید اشتباه شد یا حتی بابا یه زبون ریختن و‌با زبون خر کردن 

حست شاید اشتباه میگهنامزد من عکس گذاشت اینستاش دورش سه تا دختر سرباز و بلوز دامن یا بلوز شلوار بلوند ...

منم تا قبل اینکه از شوهرم چیزی ببینم خدام بود رو زمین

اما چه کنم خراب کرد اعتمادم رو