2777
2789

دانش آموز بلد باشه خودش معلم میشه دیگه

نمیتونین صحیح کنید چرا امتحان مبگیرید

😒من چند بار باید برم مدرسه تا نمره بچمو درست کنم لا اقل بشینید ببینید درست صحیح کرون یانه چقدر کم کاری آخه 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارن میدن به بچه های بیچاره

شورشو در اوردن نمره بچه شاگرد اول منو الکی ازقصد هی کم میکنن خسته شدم انقدر رفتم مدرسه خدا ازشون نگذره 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

همیشه این قضیه تو مخم بود 

امتحان از ده نمره بود من میشدم ۹ 

معلم داده بود همکلاسیم صحیح کنه بهم داده بود ۳ 

هر چی من میگفتم اشتباه حساب کرده قبول نمیکرد نگاه کنه حتی

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
تا از سر خودشون بازش کنند. شاگرد اول بودم همیشه حمالیش گردن من بود.

کاش به شاگرد اولا بدن به کسی که چرب زبونه میدن

همیشه این قضیه تو مخم بود امتحان از ده نمره بود من میشدم ۹ معلم داده بود همکلاسیم صحیح کنه بهم داده ...

خدا ازشون نگذره زحمات و به هدر میدن

برو اعتراض کن بگو نکنه این کارو

اخه یکی دوتا نیستن که همه ی درسا

من گاهی به شاگردای زرنگ میدم گاهی خودشونم دوس دارن و بعد به همه اعتراضات رسیدگی میکنم

اینطوری درسته من میگم یه دور هم معلم ببینه واقعا غلط بوده که نمره کم شده