2777
2789
عنوان

تو نقطه ی عجیبی از زندگیمم

119 بازدید | 10 پست

دیدین یه وقتایی خیلییییییی یه چیزیو میخوای ولی بدست نمیاد؟

ولی وقتی بیخیالش میشی کلا و اصلا زندگی کردن بدون اون چیزو یاد میگیری خود به خود میاد سر راهت؟

در حال حاضر چیزیو بدست اوردم که یه زمانی فکر میکردم معجزه هم نمیتونه جورش کنه برام 

دنیای عجیبیه 

ولی تو هر تجربه ای که داشتم و دارم فقط و فقط به این نتیجه رسیدم صبر صبر صبر 

وقتی ذوق و شوق یه چیزی و داری اون چیز با ارزشه

وقتی ذوقت کور بشه اونم از ارزش میفته مفت هم نمی ارزه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بیخیال شیم یا تلاش کنیم براش ؟

من که داشتم جونم در میومد برای یه کار چند سال زمان گذاشتم که فقط اون کار مال خودم شه 

ولی از دو سه سال قبل گفتم من این همه زمانو واسه هر کار دیگه ای میذاشتم تا الان یه متخصص واقعی شده بودم تو اون زمینه 

این شد که کلا بیخیال اون کار شدم و رفتم یه مسیر جدید برای کسب درامد انتخاب کردم تلاش و تلاش و تلاش 

شاید فکر کنی دروغ میگم ولی الان تو نقطه ای هستم که به اندازه ی درامد اون شغلی که براش جونم درمیومد ،خودم دارم حقوق میدم به کارمندم 

و الان  دو روزه که باهام تماس گرفتن بیا سر کار😁

خیلی کنجکاو شدم چی رو بدست آوردی ک فکر میکردی معجزه ست 

دوست دارم امیدوار بشم یعنی میشه منم یه روزی حداقل به یکی از آرزوهام برسم 

من زیادی خستم همش نمیشه 

من کم آوردم 

صورتم بی فروغ زشت شده پژمرده شدم هیچکس منو درک نمیکنه 

چرا خدا دوستم نداره 

وقتی ذوق و شوق یه چیزی و داری اون چیز با ارزشهوقتی ذوقت کور بشه اونم از ارزش میفته مفت هم نمی ارزه

ولی باور کن خدا وقتی یه چیزیو بهت نمیده بهترشو قراره بهت بده به جرفم ایمان داشته باش 

یه وقتایی حس میکنم هیچکس اندازه ی من نداشتن و از دست دادن و بدبختی و سختی رو تجربه نکرده 

ولی وقتی خوب فکر میکنم همه ی اینا دست به دست هم داد که اینی بشم که الان هستم 

خدا خیلیییی قشنگ میچینه 

ولی باور کن خدا وقتی یه چیزیو بهت نمیده بهترشو قراره بهت بده به جرفم ایمان داشته باش یه وقتایی حس می ...

من مهم ترین اعتقادم خداست

منظورم اونحا این بود که ما هستیم که به اتفاقات احساس ارزش بودن و مهم بودن میدیم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خیلی کنجکاو شدم چی رو بدست آوردی ک فکر میکردی معجزه ست دوست دارم امیدوار بشم یعنی میشه منم یه روزی ح ...

اینجوری فکر نکن اگر داستان زندگیمو‌بگم بهت میفهمی که تعداد کمی اندازه ی من زجر دیدن 

همیشه میگفتم خدا دوسم نداره وگرنه این همه عذابم نمیداد این زندگی یه روی خوش بهم نشون نداده هیچوقت 

ولی این جمله رو باور داشته باش چون من با همههههه وجودم حسش میکنم این روزا 

لحظه ای که به بالاترین حد تسلیم در برابر خدا رسیدی امتحان به پایان میرسد و معجزه رخ میدهد 

من مهم ترین اعتقادم خداستمنظورم اونحا این بود که ما هستیم که به اتفاقات احساس ارزش بودن و مهم بودن م ...

داستان اون دونده رو شنیدی که میگه پاهاشو از دست میده و خیلی افسرده و ناراحت میشه ولی چند سال بعد میشه یه شطرنج باز خیلی موفق و حرفه ای؟بعد اخرش میگه من میخواستم دونده ی خوبی باشم ولی خدا میخواست شطرنج باز خوبی شوم 

من خودم خیلی وقتا به این فکر میکنم بعضی چیزا انگار دست خودت نیست 

ببین من خیلی دلم میخواست مادر خوبی بشم خونه دار باشم و به بچه هام و شوهرم برسم اصلا ارزوشو داشتم 

ولی ۴ بار باردار شدم و هی خورد تو ذوقم و اخرش این شد که شاغل شدم 

الان خیلی موفقم شکر خدا موقعیتی که الان دارم خیلی بهتر از موقعیتیه که دلم میخواست داشته باشم همون سقط ها و از دست دادن بچه ها هم باعث شد برم سمت این مسیر 

ولی هنوزم دوس دارم برگردم عقب و مسیرو‌گم‌نکنم‌و‌مادر‌خوبی‌بشم ولی خدا نخواسته و نمیخواد عجیبه ولی انگار قسمت که میگن همینه خیلی چیزا رو شاید هیچوقتم‌بهت نده 

بهترشو به جاش میده ولی خب یکی مثل من حسرت به دل میمونه

داستان اون دونده رو شنیدی که میگه پاهاشو از دست میده و خیلی افسرده و ناراحت میشه ولی چند سال بعد میش ...

باور کن حس میکنم زوود باردارم میشی انشالله وحسرت بدلم نمیمونی ..به دلم افتاد

من که داشتم جونم در میومد برای یه کار چند سال زمان گذاشتم که فقط اون کار مال خودم شه ولی از دو سه سا ...

چه جالب امیدوارم که خدا خودش بهترین هارو برامون بخواد من که خیلی خستم از همه چی به نتیجه رسیدم که باید بسپارم به خود خدا