2777
2789
عنوان

خانه ی پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 78 پست
قدر خونه ی پدری رو من میدونم که سالی یکی دوبار میبینمشون و میرم پیششون😭😭😭😭

چرا اینقدر کم؟؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کسی بیداره درد و دل کنم؟

بله هستیم...تو این تا پیک راحت باشید...هرکس هر چی دوس داره بنویسه😊

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من جنوبم اونا شمال.. انشالله فردا پسفردا بعد ۵ ماه دارم میرم😍

بسلامتی انشالله سفرت بی خطر😊

من موقع پریودیم لک داشتم دو هفته بعدش دکتر واسم آزمایش بارداری نوشت جوابش مثبت بود راستش خیلی خوشحال شدم تقریبا ۶هفتم بود ک لک گرفتم سریع رفتم دکتر گفت باید دوباره ازمایش بدی ازمایش دادم گفت جوابش منفیه دفع شده خیلی ناراحتم الانم دکتر گفت پریود میشی یعنی تخمکت پوچ بوده😢😢😢😢😭

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...
منم دورم سالی چهار پنچ بار ولی برم حدود یکماه میمونم. همیشه برگشتن برام سخته    

منم اینسری برم فقط ۷ روز هستم پیششون از الان غم خداحافظیشو دارم😭😭

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من موقع پریودیم لک داشتم دو هفته بعدش دکتر واسم آزمایش بارداری نوشت جوابش مثبت بود راستش خیلی خوشحال ...

فدای سرت ؛دفعه بعدی