2777
2789
عنوان

پنج شنبه نوبت زایمان که استرس دارم

149 بازدید | 16 پست

نمی‌دونم چرا استرس شدییییید دارم از اینکه بچه سالم باشه یا نباشه.سر بچه اولم اصلا این حالی نبودم الان شدیداً استرس دارم نکنه مشکلی داشته باشه. نکنه قراره اتفاقی بیوفته و به دلم افتاده ؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی منفی چرا؟ اگه حالت خوب باشه اونم حالش خوبه استرست به اونم اسیب میزنه. امیدوارم سالم به دنیا بیاد ، همون خدایی که ۹ ماه حواسش بهتون بوده هم‌چنان حواسش هست..

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

اخییی مبارک باشه عزیزممم ن بد ب دلت راه نده ایشاالله ک سالمه نی نی فکرای قشنگ کننن همش استرسم خب طبی ...

نه غریبه هستیم.مشکل خاصی هم تو خانواده ها نداریم

عزیزم انشالله خیره تورو خدا دعا کن منم حامله باشم

انشاالله خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده بعدشم یه دختر سالم و زیبا 

منم برای زایمان دومم با اینکه سز بودم ولی استرس داشتمآخرشم از ساعت 3 تا 8 صبح درد طبیعی کشیدم ولی دک ...

یا خدا .هم درد کشیدی هم سزارین شدی

انرژی منفی چرا؟ اگه حالت خوب باشه اونم حالش خوبه استرست به اونم اسیب میزنه. امیدوارم سالم به دنیا بی ...

حرف دکترم رو زدی