2777
2789

انقباض بی درد طبیعیه 

تایم بگیر اگه منظم شد یا درد داشتی برو یه نوار درد بگیرن ،فقط نزار معاینه کنند چون سزارینی هستی نکنه دهانه تحریک بشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
انقباض بی درد طبیعیه تایم بگیر اگه منظم شد یا درد داشتی برو یه نوار درد بگیرن ،فقط نزار معاینه کنند ...

خب یبار رفتم برای عفونت .دکتر ب ماما گفت معاینه کن با اینکع سز بودم .بدون درد .مرتب نیستا .مثلا سی ثانیه صفت سی ثانیه شل تا یکی دوساعت اینجور میشه با فشار مثانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یبار رفتم برای عفونت .دکتر ب ماما گفت معاینه کن با اینکع سز بودم .بدون درد .مرتب نیستا .مثلا سی ث ...

واسه عفونت فرق داره تو بارداری فقط واژن رو چک میکنن ولی واسه انقباض بخوان معاینه کنن دهانه رحم رو معاینه میکنن ببینن باز شده یا نه ،تحریک میشه

فردا زنگ بزن از دکترت سوال کن، دکتر نبود از بیمارستان سوال کن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه