2777
2789

من خودم اصلا تمایل ب جشن ندارم. جشن عقدم کم از عروسی نداشت هم لباس عروس پوشیدم هم عکس و فیلم دارم

و این ک همه هزینه جشن ب عهده همسرم قراره باشه و حدود۸۰۰ نفر مهمون فقدم اقوام داماد باشن تو جشن

ی تعداد محدودی ۵۰ تا اینطورا فامیل من باشن 

حالا بنظرتون من پا فشاری کنم روی تصمیمم ‌ بگم جشن نمیخوام 

یا ممکنه اگه نگیرم حسرت بشه بعدها برام؟

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

800تا مهمون داماد

50 تا مهمون شما

چرا😳

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بگیر .چه خبره 800نفر.

جشن کوچیک و لاکچری و باکیفیت باید باشه

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

عروسی بگیرین ولی در حد 300 400 نفر

هم جشن گرفته باشین هم هزینش خیلی زیاد نشه

فیلم رقص و تالار و عکس عروسی اینا هم برات میمونه

چیجوری تمایل ندارین من یه عالمه برنامه و ذوق دارم😶😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از من میپرسی اگه یه مراسم داشتی 

خییییییییییییر اصلا واجب نیست 

تو این گرونی و وضعیت اقتصادی تو زندگی ک بری میفهمی ۵ ملیونم واسه خودش پولیه 

چه برسه به هزینه یه عروسی 

دیگه الان خیلی ها دو تا جشنو نمیگیرن یا عقد یا عروسی 

عروسی بگیرین ولی در حد 300 400 نفرهم جشن گرفته باشین هم هزینش خیلی زیاد نشهفیلم رقص و تالار و عکس عر ...

اخه من ی جشن با کیفیت و شیک میخوام

اما متاسفانه اصلااا فرهنگشو ندارن فامیلا و میدونم همش باید حرص بخورم از دست کاراشون

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅
نمیدونم انگار کلا این منطقه مدلشونه مهمون دختر قبول نمیکنن انگار عروسی فقد مخصوص فامیلای پسره

وا اینجوری که بدرد نمیخوره

با مدل اونا کاری نداشته باشین

200 تا شوهرت دعوت کنه 200 تا خودت

یه جشن بگیرین یادگاری بمونه

ولی ببین به نظرم تو به همسرت بگو نظرتو که واجب نیست از نظر تو 

ولی اگه دیدی اون پافشاری میکنه یا اون خیلی دلش میخواد بگیره کوتاه بیا 

عروسی با خانواده داماده دیگه؟؟؟؟

اخه ما میتونیم با اون هزینه زندگیه بی دغدغه تری داشته باشیم

خب پافشاری کن پس

حسرتم نمیخوری چون لباس عروس پوشیدی جشنتم کرفتی دیگ

امیدوارم همسرت قدر همسر فهمیدشو بدونه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚