2777
2789
عنوان

کیا مثل من فوبیای آسانسور دارن

150 بازدید | 17 پست

به شدت می‌ترسم و همه‌جاهم آبروم میره اه چیکار کنم بتونم غلبه کنم چندبار به‌زور سوارم کردن از ترس دست و پام یخ کرده و تپش قلب گرفتم تا مرز سکته و غش رفتم..واااای  چقدر پیش خانواده شوهرم ابروریزی گردم تا‌حالا حتی شده ۱۱ طبقه با پله رفتم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

من

هیچ وقت سوار نشدم

همیشه با پله میرم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودتون فشار زیادی نیارین

ترستون رو بپذیرین و اگه دوست دارین، تغییرش بدین به میل خودتون و کم کم شروع کنین، نه به خاطر اصرار بقیه

برای ارامشتون هم میتونین ایت الکرسی بخونین اگه سوار شدین🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

و منی ک فوبیا دارم و دوبار گیر کردمو تا مرز سکته رفتم

واااای از همینش میترسم...یبار پدرشهرم جلو جمع کلی اصرارم کرد که بیا سوار شو خجالت بکش خیلی ترست مسخرس دستمو یجوری میکشید و میبرد داخل من جلو اون همه فامیل گریه کردم که بخدا نمیتونم من می‌میرم همه انقدر خندیدن که

منهیچ وقت سوار نشدمهمیشه با پله میرم

کسی اصرارت نمیکنه؟؟؟جلو جمع مسخره نمیکنن؟؟؟ حتی طبقات بالا؟؟

آسانسور نه ولی فوبیای هواپیما دارم

هواپیما باز ادم میتونه کلا سوار نشه اما اسانسور خیلی روزمره‌س الانن که خونه‌ها همه اسانسور داره..بیمارستان کلا همه‌جا ادم باهاش درگیره

چند سال پیش با حالت سرگیجه از پله خونمون چون نرده هم نداشت افتادم زمین از اوم موقع سال‌ها میگذره و از اون به بعد نتونستم از پله برقی استفاده کنم از آسانسور دلهره دارم ولی مجبوری استفاده  می کنم

به خودتون فشار زیادی نیارینترستون رو بپذیرین و اگه دوست دارین، تغییرش بدین به میل خودتون و کم کم شرو ...

چندبار همین کار رو کردم اما انقدر حالم بد شد که پرانول خوردم از استرسم

کسی اصرارت نمیکنه؟؟؟جلو جمع مسخره نمیکنن؟؟؟ حتی طبقات بالا؟؟

راستش با کسی جز خانواده ام بیرون نمیرم

اونا هم میدونن میترسم چیزی بهم نمیگن

تا حالا طبقات بالا نرفتم

ولی اگه برام پیش بیاد با همون پله میرم

فک میکنم تو آسانسور حس خفگی پیدا میکنم

فوبیامم اینه تو آسانسور گیر کنم خفه شم😅

من فوبیای پله برقی ام دارم 

تا حالا اونم تجربه نکردم 

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

راستش با کسی جز خانواده ام بیرون نمیرماونا هم میدونن میترسم چیزی بهم نمیگنتا حالا طبقات بالا نرفتمول ...

وای خوش‌بحالت درکت میکنن من خانواده همسرم همه طبقات بالان هروقت می‌خوایم بریم خونشون عزا میگیرم که چقدر مسخرم میکنن ده طبقه رو با پله میام فاجعه‌تر اینکه مرداشون کلا تو کار اسانسورن😂😂 دیگه بیشتر خنده‌داره براشون

چندبار همین کار رو کردم اما انقدر حالم بد شد که پرانول خوردم از استرسم

حالا مگه‌یه اسانسور‌چیه میتونین کلا سوار نشین

نظر بقیه رو هم سعی کنین نادیده بگیرین گناه نمیکنید که

اگه‌خونه خودتون طبقه بالاست و خیلی اذیتین یا به هر دلیل دیگه ای خیلی اذیتین برین پیش روانشناس شاید بتونه کمکتون کنه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای خوش‌بحالت درکت میکنن من خانواده همسرم همه طبقات بالان هروقت می‌خوایم بریم خونشون عزا میگیرم که چ ...

شک نکن تو تمام اطرافیان همه مون یکی هست که ترس های ما رو به سخره بگیره حالا یکی نشون میده یکی نشون نمیده

حالا مگه‌یه اسانسور‌چیه میتونین کلا سوار نشیننظر بقیه رو هم سعی کنین نادیده بگیرین گناه نمیکنید کهاگ ...

نه من به‌خاطر این موضوع خونم رو طبقه پایین گرفتم اما واقعا هرچقدر توضیح میدم علمی به خانواده همسرم که بابا بلاخره هر ادمی یه فوبیایی داره تو زندگیش از چیزی بدش بیاد یا بترسه نمی‌فهمن انقدر ادمو مسخره میکنن و دست می‌ندازن که من خیلی دلخور میشم همش میگن کسی از اسانسور نمیترسه چون خیلی روزمرس