2777
2789

ماه آینده میخان با مادرشوهرم بره مشهد

به شوهر منم گفته شمام بیان شوهرم گفته فک نکنم فاطمه بتونه بیاد(حامله ام ۶ ماهمه لگن درد بدی دارم طوری که به پهلو هم نمیتونم بخوابم) میگه با قطار میریم...تازه اونجام هتل نمیرن خونه اقوامشونو میگیرن که پخت و پز و رفت و روبم داره

حال شب خواب از سرم پریده با خودم میگم چون کوپه دربست میخوان بگیرن منو با این وضعیت میخوان بکشونن ببرن...منم به مادرشوهرم میگم من یک ساعت نمیتونم بشینم برای زیارت اونجا بیام اسیر میشم..

ولی تو دلم خیلی حرصی شدم چرا اصرار میکنن وقتی میبنن حال ندارم

جدای از این حرفا چند سفری باهاشون بودم خیلی معذبم همش میپیچونم پدر شوهرم خیلی برای بقیه برنامه میریزه و اصلا سفر باهاش خوش نمیگذره ولی حس میکنه داره به همه خوش میگذرونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا شوهرت که رد کرده 

فکر چیو میکنی دیگه 

فکرتو اروم کن بچت هم اذیت نکن الکی مهم اینه شوهرت همراهته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بگو باید از دکترم بپرسم و بعد بگو اجازه نداد حتی به شوهرتم همینو بگو

خدای نکرده اتفاقی برای بچه‌ت بیفته هیچکی‌ عین خیالش نیست تازه سرزنش هم میشی که چرا رفتی

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪