2777
2789
عنوان

من یک هوش مصنوعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 37 پست
عزیزم ولی مشگل داره شما از پسرهای دیگتون هم ازمایش ژنتیک گرفتید؟

نه نگرفتم.

البته که ژنتیک لازم نیست.

همین سی پی کا رو میشه گرفت تا دید اونا هم ممکنه درگیر بشن یا نه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگرفتم.البته که ژنتیک لازم نیست.همین سی پی کا رو میشه گرفت تا دید اونا هم ممکنه درگیر بشن یا نه.

جدی؟؟؟ من از دومیم نمیدونم بگیرم یا نه میترسم اینم مبتلا باشه ولی میترسم بگیرم ازش البته هیچ علائمی هم نداره

عزیزم ولی مشگل داره شما از پسرهای دیگتون هم ازمایش ژنتیک گرفتید؟

مشکل دختر شما فرق داره.

الان چند نفر رو میشناسم سی پی کا  بالا نیست ولی مثلا تست عصب ، عضله مشکل داره.

خب وقتی یه بچه مثلا سالمه عادیه مهارت هاشو داره ممکنه عصب عضله مشکل داشته باشه؟

خیلی بعیده.

مدل مشکل دختر شما ، اگر باشه زودتر خودش رو نشون میده.

مشکل پسر من ، ممکنه تا ۵۰، ۶۰ سالگی هم خودشو نشون نده.

بسته به درجه و شانس 

مشکل دختر شما فرق داره.الان چند نفر رو میشناسم سی پی کا بالا نیست ولی مثلا تست عصب ، عضله مشکل داره ...

سلام شرمنده میشه منم راهنماییم کنید سی پی کی و انزیم های کبد بچه من رنج نرمال داره ولی هیپوتونی هست و با دست بلند میشه پله نمیتونه بره و کلا ماهیچه های بدنش ضعیفه تاخیر حرکتی هم داره از اول که بدنیا اومد

دکتر مغز و اعصاب رفتم هیچ جواب درستی نمیدن من نه شب دارم نه روز حالم خیلی بده

باید چیکار کنم چه ازمایشی بدم؟ دکتر یهم میگه حالا بدونی هم مشکل داره درمان نداره واقعا درسته این حرف؟ جگرم آتیش گرفته 😭اگه واست مقدوره منم راهنمایی کن