2777
2789
عنوان

من یک هوش مصنوعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 37 پست

ضعف و تاخیر پسر کوچولو،  مانع نشد محدود بشیم.

مانع نشد جایی نریم ، کاری نکنیم.

هر چند وقتی خیلی روتین وار جایی میرفتیم ، ممکن بود زحمتمون بیشتر باشه یا زود تر وسطش برنامه رو عوض کنیم .

ولی سختی ها رو تحمل میکردیم ، مخصوصا من بعنوان مادر ، تا حس نکنه ، یه هوش مصنوعی کوچولو هست .

تا یاد بگیره ، حتی از اونی که بخاطر گریه اش بهش تشر میزنه ، 

یا حتی از کسیکه بخاطر هنوز پزشکی بودنش ، مسخره اش میکنه ، از همه هر چه که میتونه یاد بگیره.

یا حتی از بچه ای که وسایلش رو ازش میگیره ، یا کسیکه ازش اسمشو میپرسه .

آنقدر رفت توی جمع هایی که ازش اسمشو بپرسن ، و آنقدر داداشش بجاش اسمشو گفت که یاد گرفت .

آنقدر تلفن رو دادیم بهش که با دور و بری ها حرف بزنه و فقط گوش داد، تا یاد گرفت.

آنقدر مقایسه شد و دلم آتیش گرفت ، تا تونست بهتر روی پای خودش وایسه.

هوش کوچولوی مصنوعی من ، هنوز هم باید کلی چیز ها وارد مغزش بکنه ، باید کلی چیزها یاد بگیره ، کلی راه ها بره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ایشالله سایتون بالای سرش باشه. همه مشکلاتش حل بشه. الان چند سالشه؟ همه چیزش نرماله؟

ممنون.

عید ۵ ساله میشه.

همه چیز همه چیز که نه.

بیماری ژنتیکی عصبی عضلانی داره.

که خوب کمی محدودش میکنه.

مثلا هنوز جفت پا پریدن و لی لی رو بلد نیست .

و بدیش اینه ممکنه یهو از ۵،۶ سالگی ، بیماری خاموشش ، روشن بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اقوام دور دخترش مشکل داشت. نرمی استخون داشت یه خورده بد راه میره و وقتی میشینه نمیتونه بلند شه باید بلندش کنن بعدش راه میره الان 10 سالشه. خیلی دکتر بردتش خیلی زیاد ی دکتر تهران برده بودش گفته بود یه آمپول قرار وارد بشه. اگه بزنیم بهش خوب خوب میشه. حالا منتظر اون آمپولن. ایشالله برای مشکل پسر شماهم یه درمانی بیاد 

یکی از اقوام دور دخترش مشکل داشت. نرمی استخون داشت یه خورده بد راه میره و وقتی میشینه نمیتونه بلند ش ...

ممنون.

نرمی استخوان اگر هست ، یه راه حل هایی داره.

مشکل پسر من ژنتیکیه.

البته که میگن دارن توی دنیا ، روی ژن درمانیش کار میکنن.

سلام عزیزم پسرتون دیستروفی دوشن داره؟؟؟ اسم بیماریش چیه؟؟؟ برای دخترمنم تشخیص بیماری ضعف عضلانی دادن منتظر جواب ژنتیکش هستیم گفتن نوروپاتی هست😔خیلی استرس دارم حال روحیم خیلیی بده😔😔تمام امیدم ب خداس ک ازمایش ژنتیکش بیاد منفی باشه

سلام عزیزم پسرتون دیستروفی دوشن داره؟؟؟ اسم بیماریش چیه؟؟؟ برای دخترمنم تشخیص بیماری ضعف عضلانی دادن ...

سلام.

نه دوشن نیست.

دوشن رد شد.

ولی گفتند بکر رو نمیتونیم رد کنیم.

الان دخترتون یعنی هم تاخیر حرکای داره هم ذهنی؟

سلام.نه دوشن نیست.دوشن رد شد.ولی گفتند بکر رو نمیتونیم رد کنیم.الان دخترتون یعنی هم تاخیر حرکای داره ...

دخترم ۵سالشه ۲۲ماهگی راه افتادولی ضعیفه مثلا یوقتا ازپله دست میگیره بالا یوقتا نمیگیره جفت پا ازارتفاع مثلا رو مبل میپره پایین حدیدا با کاردرمانی میتونه از زمین جفت پا بپره رو استپش بشین پاشو واسش سخته البته سفتی گرفتگی اشیل هم داره که با سینه و پنجه پا راه میره و بد راه میره توی دویدنش میدوهه ولی کند و خسته میشه 

توی نوارعضله اش زده  پلی نوروپاتی دیگه دکتر اشرفی وواسش ژنتیک نوشت جوابش دوماه دیگه میادخیلی استرس دارم😔😔

ازلحاظ ذهنی خداروشکز خوبه باهوشه دخترم ولی پاهاش ضعیفن احتمال بیماریcmt براش دادن😔😔پسرشما شرایطش چطوره؟؟

دخترم ۵سالشه ۲۲ماهگی راه افتادولی ضعیفه مثلا یوقتا ازپله دست میگیره بالا یوقتا نمیگیره جفت پا ازارتف ...

پسر من عید ۵ ساله میشه، ۲۴ ماهگی راه افتاد.

نوار عصی عضله اش سالمه.

جفت پا هنوز نمیتونه بپره.

پاهاش رو خوب میذاره.

دویدنش خیلی تند و پرشی نیست.

پله مشکلی نداره.

خسته هم نمیشه .زیاد راه میبرمش.

تاخیر رشدی هم‌یک کم داره.

کمتر از یک سال عقبه

پسر من عید ۵ ساله میشه، ۲۴ ماهگی راه افتاد.نوار عصی عضله اش سالمه.جفت پا هنوز نمیتونه بپره.پاهاش رو ...

خب شرایطش ماشالله خوبه چرا گفتن بکر پس؟؟؟ـدختر من جفت پا واینا میپره ولی از زمین ب بالا رو تازه یاا گرفته با کاردرمانی اززمین پسرتون راحت بلند میشه ؟ مثه پیرا پا نمیشه؟،دخترم یکم با کارورمانی فرزتر پامیشه 

دکتر نگفت بیماری پیشرونده هست یا نه؟؟ من خیلی استرس ازمایششودارم😔

خب شرایطش ماشالله خوبه چرا گفتن بکر پس؟؟؟ـدختر من جفت پا واینا میپره ولی از زمین ب بالا رو تازه یاا ...

نه مشکل اونجوری نداره.

ولی چرا ، یه دکتری ک اول میگفتن دوشن هست ، میگه الان ماه عسل بیماریشه و کم کم ۵،۶ سالگی خودش رو نشون میده و پسرفت میکنه

نه مشکل اونجوری نداره.ولی چرا ، یه دکتری ک اول میگفتن دوشن هست ، میگه الان ماه عسل بیماریشه و کم کم ...

ان شالله پیشرونده نباشه cpkدختر من ک گرفتم س ماه میش۵۵۶بود برای پسر شما چنده؟

برای دخترم دعا کنید ازمایشش منفی بیاد 

ان شالله پیشرونده نباشه cpkدختر من ک گرفتم س ماه میش۵۵۶بود برای پسر شما چنده؟برای دخترم دعا کنید ازم ...

۵۵۴ که خوبه.

به نظر مشکلی ندار سی پی کاش.

برای پسر من تا نزدیک ۳هزار هم رفت.

ولی الان ۷۰۰ هست‌