2777
2789
عنوان

خیلی گیج و سردرگمم

113 بازدید | 7 پست

۱۶سال با یه نفر زندگی کنی و تو هیچ قهری چه مقصر باشه چه نباشه پا پیش نزاره و گذر زمان همه چیزو درست کنه...دلم یه هم صحبت میخواد یکی که منو بفهمه بخدا اونقدم پیچیده نبودیم که کسی نخواست مارو بفهمه

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

امروز تو سک س ناز اومدم گفت دیگه عمرا پا پیش بزارم 😭دلم برای دوران مجردیم تنگ شده،تو رویاهام چی فک میکردم در مورد ازدواج و چی شد💔

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

هیچ وقت کمک حالم نبود تو بچه داری،،لعنت به تلوزیون،لعنت به گوشی،،،که پیر شدیم پاش و خودمون نفهمیدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش هر کس با نیمع گمشده خودش ازدواج میکرد تا اخر عمر حسرت یه همدم به دلم موند...

یکی که همیشه تو خوشی و ناخوشی یه کوچولو حواسش بهم باشه ،یه کم حس زنانگی رو تو وجودم زنده نگه داره ،،،،

خودتو ازش بگیر آدم میشه اون منت نمیکشه توم نکش مغرور باش خودش میاد سمتت

ای خواهر دیگه حوصله هیچی ندارم ،،،با سه تا بچه قد و نیم قد پدرم در اومده ،،،درک نداره ،کمک نمی کنه ،،بهترین غذارو میخواد ،بهترین رابطه رو،،،،کاش واسه همه اینجور بود بخدا تا خواهراش میاد گل از گلش میشکفه ،،حس ناکافی بودن دارم کنارش

همیشه با حسرت به زنایی که شوهرشون محبتشون رو نشون میدن نکاه میکنم میگم خدایا مکه من چیم کمتره....