2821
2789
عنوان

معدلشو گند زده

160 بازدید | 6 پست

دخترم نمرشو بد داده چون اصلا نخونده بود معدل تمام دروس شده ۱۳ تازه نمره هاشو معلمش با ارفاغ بهش داده هر چقدر باهاش حرف زدم که برای نوبت اول حداقل درس بخون میگه نمیخوام درس بخونم ، میخوام آهنگساز شم اگر بهم گیر بدی ترک تحصیل میکنم کلا. چند وقت پیشم نمره ریاضیش شد ۲ ، نه این که از نظر هوش مشکل داشته باشه فقط انگیزه نداره امتحانش کردم یک بار بخونه از روش حفظ میشه آخه دلم میسوزه بچه یه به این باهوشی همچین نمره کمی گرفته باشه اخلاقشم طوریه هیچی براش مهم نیست هر اتفاقی براش بیوفته و هر رفتاری باهاش داشته باشن تاثیری روش نمیزاره 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم از داد و بیداد تا با آرامش و مهربونی باهاش حرف زدم جواب نمیده

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌

اگه قصدش جدیه کمکش کن بفرستش هنرستان بزار به علاقش برسه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از سرجوگیری نیست

بزار بره دنبال موسیقی 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببرش روانشناس یا مشاور باهاش صحبت کنن

انگیزه ایجاد کن ببر دانشگاه ها رو نشونش بده ببر آدم های تحصیلکرده ببینه باهاشون معاشرت کن روی بچه تاثیر مثبت میذاره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

خب بزار بره دنبال علاقش وقتی دوست نداره چرا زورش میکنید الان فکر میکنی اگه زوری مجبورش کنین درس بخونه و اون نمره ی ۱۳ بشه ۲۰ خیلی تو زندگی بعدا موفق میشه؟اتفاقا همش سرتون منت میکنه که نداشتید بره دنبال چیزی که دوست داره

پایان شبه سیه سپید است

خب بزار بره دنبال علاقش وقتی دوست نداره چرا زورش میکنید الان فکر میکنی اگه زوری مجبورش کنین درس بخون ...

اصلا بحث درس نیست برای منم اهمیتی نداره بخونه یا نه منظورم این اخلاقشه و بی اهمیته نسبت به همه چی مثل افسرده ها نه درس خوندن

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌