کیا باردار بودن و نمیدونستن و کارای خطرناک کردن و چیزای سنگین بلند کردن یا مشروب خوردن یا قرص ناباروری یا همون جلوگیری یا افتادن از جایی یا تصادف کردن ولی بچشون سالم بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر که رفتم چهارشنبه قبل آزمایش و سونو داد حوصله م نمیکشه برم،🤧
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه بابا، یه مرد زیگیلیه، دو دیقه میشینم با مامانم حرف بزنم، چایی میاره برامون شروع میکنه کتفهای مامانم یا منو ماساژ میده مامانم خوشش میاد میگه قدر حامدو بدون خیلی احساس خودمونی میکنه با همه
من دیشب فهمیدم باردارم الان نزدیک ۴۰ روزه قرص الفا لاغری و قرص سیتو لاپرام اعصاب میخورم اصلا نمیدون ...
من خالم قبل بارداری قرص الپروزولام خورد چون بچش چندماه قبلش فوت کرده بود افسردگی گرفته بود بعدش باردار شد پسر خالم شکاف کام داشت میگه شاید بخاطر قرص های اعصاب بوده
از آزمایش که راستش میترسم حوصله تلاش برای وقت سونو گرفتن هم ندارم پنج سال از بارداری قبلم گذشته نمیدونم چطور باید نوبت بگیرم برا سونوی بیمارستان،😄
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
😂عزیزم نوشته سونو رو خب باید که نوبت بگیرم آخه!🤧 اینجا نوبتای بیمارستان خییییلی شلوغه یادمم نمیاد چطور بود نوبت گرفتنش مطبم که حیفم میاد،😄