2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد فوت پدرم دکتر تجویز کرده دوماه مصرف میکنمبسیار عالی شدمگریه نمیکنم دیگهخیلی نسبت ب مسائل خونس ...

ببین یه نفر میشناسم که میخوره بازم درمورد یه سری مسائل استرس میگیره پیش خودم میگم اگر نخوره چی میشه؟

بعد لاغر هم هست حس میکنم اشتهاشم کم میکنه

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
سروتونین ssriبرای درمان مقاصد خاصه بستگی داره کی بخوره

مردی که ocd داره میخوره 

رو میل جنسیش تاثیر گذاشته ینی؟

ببین یه نفر میشناسم که میخوره بازم درمورد یه سری مسائل استرس میگیره پیش خودم میگم اگر نخوره چی میشه؟ ...

نمیدونم شاید بستگی داره

من اشتهام خوبه

اگر دکتر گفته حتما بگو مصرف کنه

والاه قرص اعصاب مصرف کردن  عیب نیست

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نمیدونم،ولی میدونم که دارهمن جای شما باشم ،یه هفته تست میکنم و از نصف قرص شروع کنیددارو یه چیزاییش ...

من خودم نمیخورم 

میخوام برای یه نفر دیگه بپرسم

نمیدونم شاید بستگی دارهمن اشتهام خوبهاگر دکتر گفته حتما بگو مصرف کنهوالاه قرص اعصاب مصرف کردن عیب ن ...

چندین ساله که میخوره 

اما خیلی لاغرِ

فک کنم فلوکستین ۱۰ میخوره

همین کارو بهش پیشنهاد بدیداگه دکتر داده،پس صلاحش اینه مصرف کنهدارو ها هم مثبت دارن هم منفیزیاد سرچ ک ...

خودش پزشک عزیزم و چندین،سال که میخوره 

من درمورد عوارضی که بیشتر شایع بوده سوال داشتم

برام تاثیرش رو میل جنسی سوال بود

بچه بودم برا افسردگیم دکی داده بودعوارضش این بود لاغرم کرد شدم عین چوب

دقیقا ولی ریزش میاره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خودش پزشک عزیزم و چندین،سال که میخوره من درمورد عوارضی که بیشتر شایع بوده سوال داشتمبرام تاثیرش رو م ...

من دوهفته خوردم ریزش شدید مو  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.