2777
2789
عنوان

یک چهارم آمپول

223 بازدید | 5 پست

برای دخترم میخوام آمپول بزنم یک چهارم آمپول باید چقدر سرنگ پر بشه 

دکتر یه سرنگ 2.5 میلی داده؟ 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

625.

یعنی چی عزیزم ؟ 

بگو چقدر سرنگ وپر کنم 

یه سرنگ 2.5 دارم 

بایه آمپول امپی سیلین 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپوله چقدره حجمش ؟ تقسیم بر ۴ کنید یک قسمت از اون چهار قسمت رو تزریق کنید

من اینو که گفتم یک چهارم حجم سرنگه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
امپوله چقدره حجمش ؟ تقسیم بر ۴ کنید یک قسمت از اون چهار قسمت رو تزریق کنیدمن اینو که گفتم یک چهارم ح ...

عزیزم  آمپول اینه بایه سرنگ 2.5 سی سی 

دکترش گفت 1.4 آمپول تزریق بشه یادم رفت بپرسم چقدر سرنگ میشه