2777
2789
عنوان

رفتیم مهمونی

227 بازدید | 20 پست

فقط من بچه نداشتم قلبم شکست سه بارسقط کردم‌خیلی دلک شکسته😭😭😭😭😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله هم شما هم من و هم تمام کسانی ک بچه دوست دارن باردار شن و خدا ب همه فرزند صالح سالم عطا کنه 

صلوات فرستادم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
🥺سر زایمانم برات دعا میکنم ❤️

قربونت برم خیلی تنهام دعام کن بخدا دیگ ی خودکشی فکرمیکنم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ان شاالله هم شما هم من و هم تمام کسانی ک بچه دوست دارن باردار شن و خدا ب همه فرزند صالح سالم عطا کنه ...

مرسی عزیزم ان شالله شادی مهمون خونت باشه

عزیز دلم انشالله به حق صاحب این روزا حاجت روا باشی برات ۱۰ تا صلوات فرستادم که به خواسته قلبیت برسی

فداتشم خواهری خدا کنه هرچی میخای خدابهت بده

عجله نکن انشالله خدا دامن تو را هم سبز میکنه همیشه به خدا بگو اولاد سالم و صالح بده بهت

مرسی عزیزم والا نگاهای بقیه ازترحم‌ شون خستم😔

از خدا میخوام سال دیگه همین موقع دوقلوهای سالم و خوشگلتو بغل کنی برای مادر شدنت صلوات فرستادم💖😻🤗� ...

چقد دعات بدلم نشست مرسی عزیزم توکل بخدا دیگه بریدم

چند سالته ؟مشکلت چیه که سقط میکنی ؟

۲۷هنوزمعلوم نشده اخرین بارقلبم داشت حتی امانموند انوکسا میزدم با اسپرین و اسیدفولیک ازمایش اولیه م اوکی بود

از لطف و محبت خدا هیچ وقت ناامید نشو مامان زیبای عزیز😇🤍🪽خدا بزرگ ان شالله به همین زودیا حاجت دلتو ...

ممنونم خدا بهت بده هرچی ک میخای عزیزم