2777
2789
عنوان

تورو بخدا بیایید😭

178 بازدید | 4 پست

آقا من سه شنبه انتقال جنین دادم دوتا مشکل برام بوجود اومده اونایی که تجربه دارید منو راهنمایی کنید

اول اینکه دوروز بعد از انتقال جنین توی خاب دچار ارگاسم شدم که میترسم چون دکترم گفت باعث انقباض رحم میشه ودوم اینکه دوشب بخاطر حساسیت به آمپول پروژسترون تب و لرز کردم تبم بالای۳۹رفت هرشب سه ساعت بعدش خودش پایین اومد این تب باعث میشه جنین هام ذوب بشن

تورو به فاطمه زهرا تجربه دارید بگید بمن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام عزیزم منم پنج شنبه انتقال داشتم انشالله هرچی خیره پیش میاد . من از دکتر در مورد ارگاسم پرسیدم چون قبلاً تجربشو داشتم گفت اشکالی ندارد . در مورد تب هم به دکترت بگو شاید داروتو تغییر داد ولی تا جایی که من می‌دونم جنین که ذوب نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم پنج شنبه انتقال داشتم انشالله هرچی خیره پیش میاد . من از دکتر در مورد ارگاسم پرسیدم چ ...

آره به دکترم گفتم گفت آمپول پروژسترون نزن بجاش قرص دوفامد بهم داد الان دیگه تب نمیکنم از هییییچ علائمی هم ندارم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

جنینات چند روزه بودن چند تا انتقال دادی؟

سه تا انتقال دادم سه روزه دوتاشون عاای بودن یکیشون خوب بود