2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 20 پست

اهم اهم 😂🌚

به عنوان کسی میگم ک با بالای 50 تا پزشک و دندون پزشک صحبت کردمه ن صرفا دید ی سری مردم عادی ک میشینن تعداد بیمار حساب میکنن ضرب در ویزیت میکنن

توی هر رشته ای عشق و علاقه حرف اولو میزنه

نباشه هر روزت عذابه و حتی نمیتونی درامد خوبی داشته باشی چون نمیتونی کارتو درست انجام بدی

پزشکی به نسبت دندون شیفت های سنگین تری داره درس های تئوریشون بیشتره معمولا باید تخصص گرفت تا به حقشون برسن 

دندونپزشک بیشتر درس های عملی دارن از ترم 4 /5 ولی اصلا اینجوری نیست که تئوری نخونن و شب امتحان باشه نه اصلا، فرسودگی شغلیش بیشتره دندونپزشکی ک جوونه و تازه سال های اولش هم هست فیزیوتراپی میره واسه گردن و کتفش در صورتی ک پزشک تا اخر میتونه کار کنه.. اگه قصد مطب زدن داشته باشه دستگاه های بشدت گرونی رو باید وارد کنه ک نیازمند ی سرمایه اولیه خیلیییی زیاده هرکدوم چند میلیارد قیمتشه

این ی چیز خلاصه بود اما چرا عشق همیشه مهم تره؟ 

من همکلاسی پسر دارم ترم آخر دندون پزشکی بود یعنی سال شیشم! انصراف داد برگشت دارو خوند چرا؟ از نظر بقیه اصلا عقلانی نبود درامدش بهتره بود پس چیشد؟ خودش میگفت هر روزی ک میدونستم باید پاشم برم تو حلق بیمار کار کنم ولسم عذاب بود و الان بشدت خوشحال.. 

تو علاقه داشته باشی هم خلاقیت داری هم عرضه هم درامد   

من از بچگی عاشق پزشکی بودم الانم ۲۱ سالمه و دارم پزشکی میخونم.خیلیا بخاطر ۷سال پزشکی خوندن و بعد تخص ...

موفق باشیی عزیزم

منم علاقه م پزشکی بود

ولی آخرش انقد ازش بد گفتن اطرافیان منصرفم کردن و رفتم دندون

ولی خب همش ذهنم درگیرشه چون چیزی بود که اصلا به عشق اون درس میخوندم :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشیی عزیزممنم علاقه م پزشکی بودولی آخرش انقد ازش بد گفتن اطرافیان منصرفم کردن و رفتم دندونولی ...

یک بار برای همیشه بشین درست فکر کن و همه چیزو بسنج و تصمیم بگیر  

اینجوری تا آخر ذهنت درگیر میمونه. 

به نظرم شاید پول و پرستیژ دندون بعدا بتونه راضیت کنه ولی همیشه ته دلت دنبال اون پزشکیه س که علاقه داشتی. 

ببین اگه واقعا اونقدر برات مهم نیست راهتو ادامه بده اگه نه هنوزم دیر نشده تغییر رشته بده 

سلام چجوری خوندی دندون اوردی من باید چکار کنم قبول شم روزی چند ساعت چه تعداد تست چه کلاسایی؟ یازدهمم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

سلام چجوری خوندی دندون اوردی من باید چکار کنم قبول شم روزی چند ساعت چه تعداد تست چه کلاسایی؟ یازدهمم

سلام

هیچی صرفا درس بخون بدون استرس و مستمر

یازدهم روزای مدرسه ۳،۴ ساعت روزای تعطیل ۷،۸ ساعت

دوازدهمم اوایل همین بود بعد بیشترش کردم و دوران جمع بندی دیگه به ۱۲ ساعت رسیده بود

تست هم میانگین روزی ۷۰-۱۰۰ تا البته اونم دوران جمع بندی ۲۰۰ تا اینا شده بود

کلاس نرفتم فقط مدرسه چون مدرسه مون خوب بود 

اگه با دبیران مدرسه اوکی ای کلاس لازم نیست وگرنه کلاسای آنلاین ماز شنیدم خوبن

استرس نداشته باش چراغ خاموش کارتو بکن صددرصد قبولی مخصوصا اگه از الان جدی بخونی، خودمم از اواسط یازدهم شروع کردم کنکوری خوندنو

موفق باشی