2777
2789

زندگیم داره از هم میپاشه.

همین الان با شوهرم بحثم شد

سرشو محکم کوبید به اپن.و با مشت زد به سرش.

دستمون خیلی تنگه.

این مدت همش غصه خوردم و ریختم تو دلم.

بچمم همش داره واسه شیر گریه میکنه

شیرم کم شده بسکه گریه کردم

جگرم براش کبابه

بخاطر بچم دعام کنید.

هیچکسو نداریم

بی کس بی کسیم.بچه برادرشوهرم امروز به شوهرم گفته اون روز که ماشین بابام گرفتی.

بابام یه عالمه نفرینت کرد

درصورتی که خداشاهده اون مدت که زنش باردار بود و ماشین نداشت همش ماشین ما زیر پاش بود.

شوهرم ورشکست کرده دوساله.

دلم خونه

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیر شدم بخدا

خواهرشوهرم میگفت داداشم میره روت زن میگیره

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

خداوند مهربان به پول و شیر و زندگیت برکت بده   ناراحت نباش دوست عزیزم زندگی بالاپایین داره روز سخت داره گاهی 

پشت سرشم روزای راحتیه اگه تونستی قطره شیرافزا و یه مقداری ابگوشت و اینجور چیزا بخور و ارامشتو بیشتر کن بچه گناه داره

همه چیز درست میشه. بزودی و با لطف خدا 

حال متکلم از کلامش پیداست

اللهم صل علی محمد وال محمد.

ان شاءالله خدا کمک کنه دوباره رو پای خودتون بایستین. غصه نخور به همسرت کمک کن آرومش کن الان خودش ناراحته از وضعیتی که پیش اومده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
پیر شدم بخدا خواهرشوهرم میگفت داداشم میره روت زن میگیره

غلط کرده😐😐😐

خواهرشوهر خواهرشوهر منم اونقد از این دری وریها به خواهر شوهر من گف که آخر سرش اومد

داشتن سر بچه دار نشدن سرش زن میگرفتن

خدا جای حق نشسته

چرا؟؟؟ 

خیلی شکسته شدم