2777
2789
عنوان

این دفه ن مادرا بیان نه متاهل ها فقط یه نصیحت به مجردهای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا فکر میکنی الان من حوصلم سرمیره میرم خونه مامانم بچه هام و میزارم پیشش خونه خالم فکر کن شهر ...

میگه دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

چرا آخه اونجوری دیگه تو حاشیه نیستیم

خدا بده حاشیه اگه این اسمش تو حاشیه بودنه 

درد دوری اندازه از دست دادن عزیز سخته ۱۲ساله دارم دردشو میکشم

نمیدونی چ کیفی داره یکی در خونتو بزنه باز کنی خانوادت باشن پشت در و نمیدونی چقدررر دردناکه وقت رفتن 

الان از خونم رفتن و دارم از دردش زار میزنم بچه هام کلی گریه کردن دنبالشون در دیوار خونه دارن منو میخورن

میدونی چه حسی دارم؟ حس ی تازه عروس ک تازه ازدواج کرده و اومده این شهر تک و تنها 

داغش ۱۲ساله تازه اس

باید یک ماه صبر کنم تا باز بتونم چندروز ببینمشون 

دلم تنگ میشه خونه ای نیس ک برم در بزنم و برم توش

جرات تماس تصویری ندارم چون بچه هام ک میبینن گوله گوله اشک میریزن ک همین الان بریم خونشون

من احمق چرا همچین کاری کردم

من تا ۱۸سالگی کنار مامان بابام میخابیدم من چی فکر کردم باخودم 😭😭😭😭

خاهرمو ۲ماهه ندیدم

مگه قراره چقدر زنده باشم ک اینجوری زندگی کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خدا بده حاشیه اگه این اسمش تو حاشیه بودنه درد دوری اندازه از دست دادن عزیز سخته ۱۲ساله دارم دردشو می ...

ان شاء الله خدا عزیزاتو برات نگه داره ،ولی برای ادمای وابسته راه دور خوب نیست راست میگی 

عزیزم نمیشه بری شهرخودت

نمیشه

بخاطر شغل همسرم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام عزیزم شرایطشو ندارید یا شما برید شهر خانوادتون یا اونا بیان پیش شما که انقد اذیت نشین💔

نمیشه متاسفانه بخاطر شغل همسرم

اگه ن یک ثانیه دریغ نمیکردم

نمیشه متاسفانه بخاطر شغل همسرماگه ن یک ثانیه دریغ نمیکردم

درک میکنم سخته برای کسی که به خانوادش وابسته باشه اما شما سعی کنید بیشتر برید آخر هفته ها هر هفته برید اینجوری کمتر احساس دلتنگی میکنید♥️

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
تو جوونی های منیاشتباهه وحشتناکیه

سلام مرمری خوبی
من الهه ام میشه توروخدا جواب مو بدین
توی یکی از تا.پیک هاتون خونده بودم که با ازدوا
ج تون خانواده و کل فامیل مخالف بودن من یکی رو دوس دارم میخام اقدام کنیم بهم برسیم همین شرایط شمارو دارم میشه بگین چیشد و چیکار کردین که رسیدین؟؟ لطفا جواب مو بدین خیلی نیاز دارم 

درک میکنم سخته برای کسی که به خانوادش وابسته باشه اما شما سعی کنید بیشتر برید آخر هفته ها هر هفته بر ...

۵ساعت فاصله اس

خیلی سخته با دوتا بچه جمع کنی بری اونم فقط برای یک روز😔