2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست

سلام خوب هستید . چون قبلا تایپیک واریکوسل زده بودید و اینکه الان بچه دارید خداروشکر مزاحم شدم😁. 

منم شوهرم مشکل واریکوسل داره .و دو بار سقط داشتم .

میخوام بدونم شما چرا سرکلاژ شدید؟

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت
سلام خوب هستید . چون قبلا تایپیک واریکوسل زده بودید و اینکه الان بچه دارید خداروشکر مزاحم شدم😁.&nbs ...

سلام عزيزمم من بخاطر اينكه رحمم دوشاخ بود و احتمال سقط بالا بود سركلاژ شدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزمم من بخاطر اينكه رحمم دوشاخ بود و احتمال سقط بالا بود سركلاژ شدم

اخه میترسم مشکل واریکوسل حل شه و من دوباره سقط داشته باشم. ممنون بابت پاسخگویی 😚😚

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت
اخه میترسم مشکل واریکوسل حل شه و من دوباره سقط داشته باشم. ممنون بابت پاسخگویی 😚😚

انشاالله كه حل ميشه عزيزم😘😘😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم من یه تایپک قدیمی از شما راجب رحم دوشاخ خوندم میخواستم بپرسم چجور باردار شدید طبیعی یا عمل کردید اخه بتازگی ب منم گفتن رحمت دوشاخه خیلی ناامید و ناراحتم😔

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم من یه تایپک قدیمی از شما راجب رحم دوشاخ خوندم میخواستم بپرسم چجور باردا ...

سلام عزیزم خواهش میکنم 

من باردارنمیشدم قرابود ای وی اف کنم نمیدونستم انجام بدم یا رحممو عمل کنم که یهو بدون هیج دارویی بعد دوسال باردارشدم 

وخیلی استرس کشیدم اخه گفتن رحمت دوشاخه  و بچه نهایت تا پنج  ماهگی سقط میشه  چقدرم باهام حرف زدن ک همین الان ک کوچیکه بندازش ک پنج ماهگی اذیت نشی ولی من قبول نکردم دهانه رحممو دوختم و سرکلاژ شدم  و کلا استراحت مطلق وخداروشکر بچم سالم ب دنیا اومد 

الان شما باید ببینی دوشاخگی رحمت چقدره؟ سپتوم زیاده یا کم اگه خیلی سپتومش زیاد باشه ک نمیشه ولی اگه کم باشه ب نظرم مشکلی پیش نمیاد براتون

سلام عزیزم خواهش میکنم  من باردارنمیشدم قرابود ای وی اف کنم نمیدونستم انجام بدم یا رحممو عمل ک ...

خداروشکر خدایه چیزیو اگه بخواد به ادم میده نخواد سالمه سالمم باشی نمیده خداروشکر که باردار شدید 

انشاالله خدا برای منم بخواد 

اره بعد ماه رمضان میخوام برم تهران عکس رنگی انشالله که چیزی نباشه برام دعا کن🙏

خداروشکر خدایه چیزیو اگه بخواد به ادم میده نخواد سالمه سالمم باشی نمیده خداروشکر که باردار شدید  ...

مرسی فداتشم انشالله بهت میده خوشگل و سالم هم میده نگران نباش 

عکس رنگی اصلا ننداختی هنوز؟پس ابدا استرس نداشته باشه تو عکس رنگی انشاالله مشخص میشه ک مشکلی ندارین 😍😘

سلام عزیزم خوبی تاپیکت قفل بود بلاخره خونه خریدین عزیزم ؟

سلام عزیزم 

ممنون

شما خوبین؟ 

اونو نه نخریدیم 

الان رفتم تاپیک و  نگاه کردم چقدر ارزون بود 😑🤦‍♀️

یکی دیگع خریدین؟

نه کلا نخریدیم فعلا تا ببینیم خدا چی میخواد چطور؟!