2777
2789

خیلی رفتاراش مثل خانوم هاست

خوبی‌اش اینه که هرچی بخوام ازش در توانش باشه برام فراهم میکنه. بهم اعتماد داره و پول ها تو حساب من هست. مهربونه . اهل زندگی هست. خودرای نیست و سر همه چیز ازم مشورت میگیره. شوخ طبعه. خوش صحبت‌ه...

بديش اینه که  که یه کوچولو مریض میشه ناله میکنه دائم، استرسی داشته باشه سریع منتقل میکنه ب من، حرف نگه نمیداره ، بحثمون میشه همش آه و ناله ک من میمیرم از درد و .... سر بحثا تازگیا جمع میکنه بره خونه مادرش

رفتاراش زنونه هست باعث میشه نتونم بهش تکیه کنم

همش از روزهای سختم میترسم ک این مرد ک کنارم نیست باید تنها لمونی

فقط خدا پدرو مادرم رو برام نگه داره که تنها تکیه گاه من هستن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنید اقایون نباید استرس و ناراحتیشون رو توی خودشون بریزن همش ؟ مگ اون بدبهت ادم نیست؟

خیلی زیاد بروز میده 

یه سوزن تو پاش بره همش میناااااله 

بعد من میگم فردا تو سختی هام میتونم بهش تکیه کنم؟

اه و ناله که همه مردا میکنن وای خدانکنه سرما بخورن😂

بقیشم به خاطر اینه خودت لوسش کردی

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

الان همه مردا همینن. به خوبی‌هاش میارزه.همین ویژگی های که شوهرت داره آرزوی خیلیاس.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مشاوره برو ..تا ابد که خانواده ت کنارت نیستن .مسائل زندگیتو که نمیشه همه رو بگی بهشون غصه همه چیو نده بهشون ..مستقل تو رفتارات باش ..خودت اول برای خودت رفیق خوبی باش به شوهرتو بتون تغییر بده تربیت درستی نشده 

مردها ۹۰درصد در برابر بیماری همینطوری آن ....اتفاقا خانم ها قوی ترن

استرس منتقل کردن هم خانم آقا نداره  ذاتی هست

البته رفتار جمع میکنم میرن خونه مامانم بچگانه اس چه خانم انجام بده چه آقا 

مشاوره برو ..تا ابد که خانواده ت کنارت نیستن .مسائل زندگیتو که نمیشه همه رو بگی بهشون غصه همه چیو ند ...

من پدرم رو میبینم ک چقدر مردونه رفتار می‌کرد 

همسرم رو میبینم نخود تو دهنش خیس نمیخوره ناراحت میشم . خودم تنها پیش مشاور برم؟ 

تا ب حال ب روی همسرم نیاوردم میترسم ب غرورش بربخوره

من پدرم رو میبینم ک چقدر مردونه رفتار می‌کرد همسرم رو میبینم نخود تو دهنش خیس نمیخوره ناراحت میشم . ...

مشاوره برو آره بدون همسرت میری ببینن دقیق از لحاظ خودشناسی چه قدر کامل شدی که بتونی شوهر تربیت کنی.تو اول از همه رو خودت کار کن بعد شوهرتم میتونی تربیتش کنی که بشه همسر خوب برای شما ...