2777
2789
عنوان

خرید بله برون چیا بخرم

181 بازدید | 27 پست

چادر و قرآن و مانتو و شلوار کیف و کفش شال و حلقه درسته ؟

بعد من دوست دارم تو استند مخصوص تزئین بشن اما مادرم مبگه خونمون کوچیکه همون تو یه جعبه باشه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم فاصله بین نامزدی تا عقدمون حدوداً یکماه بود،ما حلقه،قرآن،آینه و شمعدون،کل قند و واسه من لباس مجلسی عقد و کفش گرفتیم،البته همسرم واسه نامزدی،پارچه چادری،پارچه مجلسی و انگشتر نشون آورد 

مگه تو میخری یا خانواده داماد؟؟کیک ،دسته گل،نشون،لباس مجلسی،کت و شلوار،قران ،چادر ،کفش،کیف ،و استند ...

داماد میخره اما چون بلد نیست خیلی گفتن که همراهشون برم 

خب اینارو خانواده داماد تصمیم میگیرن چجوری و با چه تزئینی بیارن مگه اینکه بهشون از قبل بگید 

ما برای جاریم لباس مجلسی و کفش وشال وچادر عروس و قرآن و حلقه خریدیم و من خودم براش توی باکس های اجاره ای تزئین کردم و گل زدم روشون بردیم 

آها میوه و شیرینی و نقل هم توی یه سینی آینه ای با تزئین گذاشتم

داماد میخره اما چون بلد نیست خیلی گفتن که همراهشون برم

کیک هم بخر عزیزم ،دسته گل هم باید حتما باشه ،اگه قبلا هم اوردن یه کوچیکتر بگیر ،انگشتر نشون باید باشه ،،حلقه واسه عقده

خب اینارو خانواده داماد تصمیم میگیرن چجوری و با چه تزئینی بیارن مگه اینکه بهشون از قبل بگید ما برای ...

داماد خواهر نداره مادرشم خیلی بلد نیستن گفتن همراشون ببرم اما نمی دونم تو استند یا جعبه چجوری بیارن که خوشکل باشه اگه عکس داری لطف میکنی بزاری

کیک هم بخر عزیزم ،دسته گل هم باید حتما باشه ،اگه قبلا هم اوردن یه کوچیکتر بگیر ،انگشتر نشون باید باش ...

اره کیک میگیرم انگشتر نشون گرفتیم فقط باید حلقه که رسممون هست من برای اون بخرم اون برای من برای عقد