2777
2789
عنوان

شوهری ک وقتی عصبی میشه ترسناک میشه

161 بازدید | 15 پست

شوهرم عالیه هرکاری از دستش بیاد برای کمک به پیشرفتم و تو زندگی انجام میده ولی عیبش اینه ک عصبی ک میشه تا حالا چند بار تو گوشم زده آنقدر از این موضوع خجالت میکشم ک حتی روم نمیشه مشاوره برم و این حرف رو بزنم 

شما چ راهی ب دهنتون میرسه ک زندگیمو خراب نکنم (چون ب فکر طلاق میوفتم این مواقع) ولی بتونم این رفتار شو اصلاح کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تیپ آقایون از لحاظ روانی مشکل دارن...همسر من هم همینه خودشیفتگی هم داره و خودش رو خیلی قبول داره و می گه بقیه گاون نمی فهمن من می خوام حالیشون کنم...مسائلی هم که سرش عصبانی میشه خیلی بی اهمیته مثلا بهش می گی نون بگیر تا حد مرگ عصبی میشه....کلا چون از لحاظ روانی نرمال نیستن باید تنش رو باهاشون به حداقل برسونی...بعد از یه مدت این رفتارهاشون باعث سردی و فاصله زیاد میشه طوری که الان من اصلا دوست ندارم برم سمتش

این تیپ آقایون از لحاظ روانی مشکل دارن...همسر من هم همینه خودشیفتگی هم داره و خودش رو خیلی قبول داره ...

خودشیفته هست ولی همراه هست تو همه چیزم حتی از خودم بیشتر تو کار خونه هم عالیه فقط همین ک عصبی میشه نقطه ضعفش هست منم لجباز هستم تا حدودی