2777
2789

تو که خیلی احتمالش زیاده عاشقش بشی چون ۹ماه تو رحمت بوده. ما خانما هم کلا احساسی تریم و غریزه مادری رو از همون کودکی تو وجودمون داریم‌. به نظرم بیشتر باید درباره شوهرت نگران باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که خیلی احتمالش زیاده عاشقش بشی چون ۹ماه تو رحمت بوده. ما خانما هم کلا احساسی تریم و غریزه مادری ...

راستش شوهرم ادم خیلی بامحبتیه به یه پرنده که بزرگش میکنه هم دل میبنده

این جوری فکر می کنی کسی که بچه دوست داره غیرممکنه به بچه ای که ۹ ماه تو وجودش بوده حسی پیدا نکنه حتی ...

جنین اهدایی رو نمیدونیم پدر مادرش کی ان و این قسمت بده ماجراس.اگه آدمای خوبی نباشن و ذاتشون خوب نباشه

جنین اهدایی رو نمیدونیم پدر مادرش کی ان و این قسمت بده ماجراس.اگه آدمای خوبی نباشن و ذاتشون خوب نباش ...

شایدم آدمای خوبی بوده باشن و ذاتشون خوب باشه.

به این چیزا فکر نکن،،بچه مثل یه صفحه ی پاک و شفافه که خودت روش نقش و نگار می کشی.

❤️❤️ 

خودت که راحت باهاش انس میگیری. ولی شوهرت رو از همین الان باید ببینی نظرش چیه بعضی مردا آنقدر بچه دوست دارن که راحت کنار میان با این قضیه ولی بعضی مرده مثله همسر من تحت هیچ شرایطی کنار نمیان من خودم تو موقعیتش بودم و شوهرم از همون اول گفت زیر بار نمیره با این که میدید ذره ذره دارم آب میشم ولی میگفت نه نمیتونم ولی یکی از بستگان با جنین اهدایی بچه دار شد و همسرش کاملا کنار اومده و دوستش داره

خودت که راحت باهاش انس میگیری. ولی شوهرت رو از همین الان باید ببینی نظرش چیه بعضی مردا آنقدر بچه دوس ...

الان با بچشون رابطشون خوبه؟ از نظر ظاهری خیلی تفاوت ندارن؟ و اینکه میدونین مراحلش چطوریه و چقد طول میکشه؟

الان با بچشون رابطشون خوبه؟ از نظر ظاهری خیلی تفاوت ندارن؟ و اینکه میدونین مراحلش چطوریه و چقد طول م ...

الان عینه بچه خودشونه. من از مراحل کار خبر ندارم اونقدر صمیمی نیستیم. ولی خودم که کلینیک خصوصی رفته بودم دکترم گفت میتونیم همزمان با جنین خودت اهدایی هم انتقال بدیم که اگه جنین خودت ضعیف بود اهدایی بگیره ولی همسرم قبول نکرد. ولی کلینیک‌های دولتی یمقدار سخت گیری بیشتره. کدوم مرکز میری؟