2777
2789
عنوان

بیماری cf

259 بازدید | 12 پست

من امروز فهمیدم چیه دارم دق میکنم دخترم از پارسال مهر ماه یهو شروع کرد سرفه جوری ک اصلا قطع نمیشد و خلط گاها هم تب حالا تب هم نداشت بینیش همیشه خلط داره ک سفیده بیمارستان بستری شد اینهمه دکتر بردم همشون دارو حساسیت میدادن.بازم خوب نمیشد یکی میگفت آلرژی یکی میگفت ویروس یکی برونشیت.تا یه دکتر دیگ پیدا کردم گفتم اینجام ببرمش ک براش تست عرق نوشته دارم دق میکنم من انقدر ک غصه خوردم تقریبا فراموشی دارم هر چی ب ذهنم فشار میارم علائما بچیگیش یادم نمیاد درمانم نداره تو رو خدا نفری یه صلوات برا دخترم بفرستین.این بیماریو نداشته باشه ما فامیلم هستیم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سی اف وزنگیری رشد کمی داره.دفع چربی داره.بوسه شور داره یعنی خیلی شور باشه دیگ.اگ اینا رو نداره م ...

من اصلا نمیدونستم این چیزارو بچم الان ۶ سالشه همیشه خدا خلط داره

من اصلا نمیدونستم این چیزارو بچم الان ۶ سالشه همیشه خدا خلط داره

همسن بچه ی منه..وزنش و رشدش چطوره؟پسر من با یه سرماخوردگی این حالتی شد الان سه ماهه درگیرم هم ریه اش هم غده های لنفاویش ورم میکنه‌.‌.