2777
2789
عنوان

کیا پیج فعال اینستایی دارن

52 بازدید | 4 پست

کیا تو اینستاگرام پیج فعال دارن؟ آنلاین شاپ یا هر پیجی که توش تولید محتوا دارن؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من دارم غیر فعاله وقت ندارم یک کا فالور دارم .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم غیر فعاله وقت ندارم یک کا فالور دارم .

نمیخوای فعالش کنی؟ میخواستم اینجا پیشنهاد بدم بیاید همدیگرو فالو کنیم لایک کنیم کامنت بزاریم کم کم رشد کنیم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من دارم مدتیه فعالیت نمیکنم یک کا و خورده ای فالوور دارم

نمیخوای فعالش کنی؟ میخواستم اینجا پیشنهاد بدم بیاید همدیگرو فالو کنیم لایک کنیم کامنت بزاریم کم کم رشد کنیم