2777
2789
عنوان

باردارى....

244 بازدید | 17 پست

سلام از دوستاى که تجربه دارن کمک ميخوام واقعا خيلى استرس دارم , من از روز تخمک گذاريم شروع کردم دوفاستون خودن تا 10روز از همون روزاى اول تخمک گذارى سينه هام بشدت حساس شدن و دلدرد هاى پريودى هرزگاهى مياد و ميره  الان 4روزه که دوفاستونم قطع کردم باز سينه هام درد ميکنه و خبرى از پرى نيست , اصلا دوست ندارم بى بى چک و ازمايش بدم چون قبلا خيلى تو ذوقم خورده , حالا با اين اوصاف بنظرتون باردارم؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
باردارم؟
0
0%
باردار نيستم؟
2
66%
احتمال باردارى زياده؟
1
33%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چند روز از پری گذشته ؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
انشالله که بارداری  من بار اول با دوفاستون بار دار شدم

پناه بر خدا , اخه من وقتى رفتم دکتر 10روز بود عقب انداخته بودم دکتر واسم سونو نوشت , مايع تو کلدوساک بود و ضخامت اندومترم 12بود بعد بهم گفت 10شب دوفاستون بخور و بعد قطع کن تا 5روز اگه پرى نشدى ازمايش بده

4روز 

اگه پری منظم داشتی یه هفته عقب بندازی معلوم میشه 

اگه پری نامنظمه دوماه صبر کن 

علائم همش الکیه 😔 دل نبند😔

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
اگه پری منظم داشتی یه هفته عقب بندازی معلوم میشه  اگه پری نامنظمه دوماه صبر کن  علائم هم ...

نه پرى خام نامنظمه ولى از اونجايي که بعد از دوفاستون معمولا پرى مياد و اينکه من هيچ وقت اين مدت طولانى سينه هام درد نگرفته و درد پرى بياد و بره

نه پرى خام نامنظمه ولى از اونجايي که بعد از دوفاستون معمولا پرى مياد و اينکه من هيچ وقت اين مدت طولا ...

منم ماه پیش 8 روز عقب انداختم سینه هامم هی  درد میکرد   انشالله بارداری عزیزم فقططططططط اصلاااااااا استرس و دلشوره نداشته باش اوکی انشالله هرچی خیره همون بشه🙂

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین