2777
2789

با کسی قصد ازدواجیم بعد اوب ماه دو تومن بهش قرض دادم یه تومنم الان خواست ازم هنوز دو تومن پس نداد من یه تعارف زدم گفتم نمیخوام طرف دیگه پولو نداد الانم پول خواست دوباره منم زدم یعنی از خریت خودم بدم میاد بنظر شما چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 60 میلیون به اکسم قرض دادم 

2 تا 15 تومن 1 بیست یه ده تومن 

هیچوقت برنگردون ولی به نحو های دیگری در حد 30 تومن داد یعنی مثلا طلا خرید لباس ولی برنگردوند

موقع کات هم گفتن من گفتم لازم نیست 

رها کن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خیلی 😥😥قبلا لقبه رو نصبحت میکردم الان خودم افتادم تو دام با اینکه میدونم ولی ...

یکی ۲ بار بهش بگو پولمو پس بده یا اگه پول خواست دیگه بهش نده دقیقا برعکس قبلا باهاش رفتار کن ببین واکنشش چیه

خیلی 😥😥قبلا لقبه رو نصبحت میکردم الان خودم افتادم تو دام با اینکه میدونم ولی ...

بگو. یه گرفتاری پیش آمده پول لازم دارم میتونی اون دومیلیونی رو که دادم بهت برگردونی خیلی شرمندتم 

یکی ۲ بار بهش بگو پولمو پس بده یا اگه پول خواست دیگه بهش نده دقیقا برعکس قبلا باهاش رفتار کن ببین وا ...

من یه تعارف گفتم نمیخواد اونم نداد الانم گفتم بهش مگه قرار پول ندی گفت شاید بعد من گفتم میدی دیگه 

خورد خورد پولتو ازش پس بگیر ب یه بهانه هایی..

خاک توسر من که اینقد دوسش دارم ، دوماه حقوق نداشتم میدونستم ولی یه تعارف نکرد بیا پول بهت بدم بخدا اون وضع مالیش از من بهتره