خانما پسرم متولد ۳۰ شهریور ۹۷ خیلی پشیمونم نزاشتم یه سال دیرتر بره ریاضیش تو خونه خیلی خوبه ولی تو کلاس بی دقتی میکنه یا نمی نویسه فارسیش هم که کلا مشکل داره مثلا داماد رو این طور میخونه د ا م ا د نه سرهم درحالی که معلمش لایو میزاره اونایی که تو کلاس بزرگ ترن معلم می نویسه دس اونو جلوتر میگن دست😭کسی مشکل منو داشته تا اخر سال خوب شدن یا همین طور بودن تقریبا؟خیلییی هم باهاش کار میکنم الان کلا ۷ تا کلمه بلده درست بنویسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا اخر اذر وقت هست عزیزم من بچمو خیلی مشاور بردم و همش غصه میخوردم ب بچمم خیلی فشار میوردم بعد پیش انگار مث معجزه یه اقا اومد مدرسه مشاور و روانشانس وقتی بهشون گفتم گفت خلنم ب بچه فشار نیار سرزنشش نکن تنبیه نکن تا سه ماه اول بچه شما فرصت داره اگرم حدایی نکرده چیزی بود واسش کلاس میزاریم روزی دوساعت و بچه را میوفته فقط شما تمریناتتو باهاش قط نکن تمرین در کنار بازی