2777
2789

خانما پسرم متولد ۳۰ شهریور ۹۷ خیلی پشیمونم نزاشتم یه سال دیرتر بره ریاضیش تو خونه خیلی خوبه ولی تو کلاس بی دقتی میکنه یا نمی نویسه فارسیش هم که کلا مشکل داره مثلا داماد رو این طور میخونه د ا م ا د نه سرهم درحالی که معلمش لایو میزاره اونایی که تو کلاس بزرگ ترن معلم می نویسه دس اونو جلوتر میگن دست😭کسی مشکل منو داشته تا اخر سال خوب شدن یا همین طور بودن تقریبا؟خیلییی هم باهاش کار میکنم الان کلا ۷ تا کلمه بلده درست بنویسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۳۱ شهریور ۹۷  ولی خب پشیمون نیستم ازینکه نذاشتم ی سال دیرتر بره...این مشکلات بین همه کلاس اولیا هست خب تازه دارن نوشتن یاد میگیرن نباید توقع معجزه داشته باشیم ...من خودم خیلی باهاش کار میکنم تو خونه الان راضیم ازش

خوب میشه نگران نباش فقط روخوانی باهاش کار کن ترکیب کلمات

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پارسال پیش رفت؟

گناه داشت کاشکی امسال میفرستادی پیش دبستانی

من پسرم نیمه اولی تازه اردیبهشتیه میخواستم یه سال دیر بفرستم کلی بردمش مشاورو از معلمای مختلف سوال کردم

دیگه گفتن پیش بفرست اگه اوکی نبود سال دیگه نفرستش مدرسه 

اردیبهشت ۹۸ 

دختر من ۳۱ شهریور ۹۷ ولی خب پشیمون نیستم ازینکه نذاشتم ی سال دیرتر بره...این مشکلات بین همه کلاس او ...

خب تفاوت فردی که هست بعدم من خودم کارورزی مدرسه دخترونه میرم خیلی بین دخترو پسر تفاوت میبینم مدرسه پسرونه دیوونه میشدم😅

تا اخر اذر وقت هست عزیزم من بچمو خیلی مشاور بردم و همش غصه میخوردم ب بچمم خیلی فشار میوردم بعد پیش انگار مث معجزه یه اقا اومد مدرسه مشاور و روانشانس وقتی بهشون گفتم گفت خلنم ب بچه فشار نیار سرزنشش نکن تنبیه نکن تا سه ماه اول بچه شما فرصت داره اگرم حدایی نکرده چیزی بود واسش کلاس میزاریم روزی دوساعت و بچه را میوفته فقط شما تمریناتتو باهاش قط نکن تمرین در کنار بازی