2777
2789

تست بتا دادم اول ۳۸ بود بعد ۱۰۷ رفتم دکتر ۱۷۰۰ دارو خریدم آمپول آنوکسا و ‌... که گرونه شیافو همه چی حالا هفته شش بدون هیچ مقدمه ای پریود شدم همه علائم پریودیه 😔😔😔

تجربه سقطم داشتم که اصلا اینطوری نبوده

عصر میرم دکتر تروخدا دعا کنید اگه باردار نیستم راحت دفع شه مثل سقط سختی نکشم 

حسبی الله ❤

دعات میکنم💚🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیست منم اولش خونریزی کردم فکر کردم پریوده اما هماتوم بود

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خون میاد زیاد نیست ولی کامل خونه لکه نیست کمرمم درد میکنه خفیف

الانم بری شیاف بده دکتر بهتره اگه نداری

دوستم همینطور بود ولی گذشت ک خداروشکر بچه اش دنیا آمد

استراحت کن

انشاالله مشکلی پیش نمیاد

شاید بارداری تون شیمیایی بوده بتا هم تقریبا پایین بوده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الانم بری شیاف بده دکتر بهتره اگه نداریدوستم همینطور بود ولی گذشت ک خداروشکر بچه اش دنیا آمداستراحت ...

شیاف میذارم هرشب دیشب که خون اومد دوتا گذاشتم 

خدا کنه چیزی نباشه 

حسبی الله ❤
شاید بارداری تون شیمیایی بوده بتا هم تقریبا پایین بوده

شاید ولی دکترم میگفت بتا عالیه چون بعد ۴۴ ساعت ۳ برابر شد 

خدا کنه اگه بچه ای در کار نیس همون شیمیایی باشه که راحت تموم شه 

حسبی الله ❤

منم خون میومد سر پسرم گفتم دیگه حتما سقطه. رفتم سونو ی قلب کرد گفت قلبش میزنه و الانم کلاس اوله.تا خدا نخوهد برگی از درخت نمیفته.شیافو بزن دکتر برو

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40