2777
2789
عنوان

با اين همسر چه كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 49 پست

درست میگه چون کلی زمان از دست رفت میتونستین اون وقتو جای دیگه بگذارین ولی پای درس و دانشگاه رفت آخرشم این شد منظوری نداشته ، فقط میگه من تحمل کردم که به جایی برسی ولی الان چیزی تغییر نکرده

کاربر آقا هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام با اجازه استارتر ببخشید میشه بگید برای طراحی سایت از کجا شروع کردید مطالب خیلی گسترده هست و آدم ...

سلام عزیزم

حقیقتش من دو ساله خودم تو خونه ویدئوهای آموزشی میبینم

تو گوگل و تلگرام و یوتیوب سرچ بزنی کلی ویدئو های آموزشی رایگان و پولی هس

سعی کن هرچی ویدئو بهش برمیخوری رو ببین حتا اگه تکراری باشه

انقدی ویدئو ببین تا تهشو  دربیاری..من با اینکه تا ۹۰ درصد یاد گرفتم ولی هنوزم دارم ویدئو میبینم راجب طراحی سایت و سئو

فقط هم خالص ویدئو نگا کردن نباشه..بعد اینکه هر ویدئویی رو دیدی اون مطلبو به صورت عملی هی تکرار تمرین کن

با ویدئو و تکرار و تمرین های زیاد یهو بعد چند ماه متوجه تغییرات بزرگی میشی

بعد یه مدت میبینی کلی چیز یاد گرفتی

فقط پشت کار بالا  میخواد..سعی کن روزی بالای ۲یا ۳ ساعت وقت بزاری

انشالله که موفق میشی🤍

منم از خوندن حرفای همسرتون خیلی ناراحت شدم چون خودمم میشه گفت اول مسیر شمام...با یه سری هدف عالی تو ذهنم که مجرد بودم وارد زندگی متاهلی شدم،ولی از وقتی با ایشون آشنا شدم پیشرفت فردیم متوقف شده و بدترین احساسو دارم....

شما به حرفاشون توجه نکن عزیزدلم،فقط سعی کن تک بعدی نباشی از این به بعد،هدفتو قشنگ و مطمئن تعیین کن که بیشتر از این طبق بهانه همسرت وقتت تلف نشه از این شاخه به اون شاخه نکن و پله پله به سمتش تلاش کن به زندگیت و همسرتم برس...متاسفانه اونم حق داره گله کنه

عزیزم من با حرفای همسرت کار ندارم که حالا درسته یا نه ؟؟ بالطبع تو زندگی ، بعضی چیزا رو باید رو شانس و قضا و قدر هم دونست فرد خرافاتی نیستم ولی به هر حال شما تلاشتون رو کردید و اینکه میگین رتبه فلان آوردید و....تو بعضی موارد شانس هم دخیله هم پارتی و....چه بسا الان بجای شما با این مدرک ، یه نفر جای شما رو تو اون مسند با زیر دیپلم نشسته !!!! بعد اینکه همسر شما هم از نظر مالی یا تحصیلی بعد این مدت پیشرفتی داشتن ؟؟ اینکه دور نشسته باشی الکی، کسی ادعایی بکنه جز لاف زدن که چیزی حل نمیشه خیلی مردا، از نظر شغلی ،از بدو شاغل شدن به دور از جونشون سگ دو زدن آیا همشون موفق از نظر مالی شدن ؟؟جز اینکه به زور خرج خونواده رو در میارن به جز یه قشرهای معدود و خاص. 

۲ اسمه هستم ولی مبینا نیستم 😁چطور

چند سالته؟

اخه یکی از دوستام اسمش زهراعه تو خونه مبینا هم صداش میزنن

بعد همیشه تو تلگرام تو روبیکا همه جا اسمشو دقیقا مثه اسم تو گذاشته

نام کاربری نه ها..اسم

دقیقا همینطوری نوشته imzahrw

برام عجیب بود گفتم شاید خودشی

چند سالته؟اخه یکی از دوستام اسمش زهراعه تو خونه مبینا هم صداش میزننبعد همیشه تو تلگرام تو روبیکا همه ...

۱۹

آها من همه جا میزارم imzhrw

کاربری قبلیم این بود تعلیق شد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام عزیزمحقیقتش من دو ساله خودم تو خونه ویدئوهای آموزشی میبینمتو گوگل و تلگرام و یوتیوب سرچ بزنی کل ...

ممنون عزیزم.

خودم کمی html,وردپرس، sqlو...دست و پا شکسته بلدم که برای چند سال پیش بوده و یادم رفته تقریبا ...

چون تکرار و تمرین میخاد.

الانم یه کلاس اولی و پسر زیر یه سال دارم.

خواستم تو خونه کسب در آمد داشته باشم.

بظرتون بهتره توی یه فیلد قوی بود و ویدیو و آموزش دنبال کرد یا از همه چیز ...

کلا سر در گم هستم.

ممنون از لطفتون...

ممنون عزیزم.خودم کمی html,وردپرس، sqlو...دست و پا شکسته بلدم که برای چند سال پیش بوده و یادم رفته تق ...

خوبه باز تا حدودی آشنایی داری

در کنارش زبانت هم تقویت کن کارت با کامپیوتر راحت تر میشا

من دیگه زبانم اخراشه ایشالا به زودی قراره مدرکشو بگیرم

میتونی به جز این ویدئوهای آموزشی انیمیشن سازی با برنامه موهو رو هم یاد بگیری

یا کار با برنامه فوتوشاپ

این هنرا هم خوبن و به کار میان

خوبه باز تا حدودی آشنایی داریدر کنارش زبانت هم تقویت کن کارت با کامپیوتر راحت تر میشامن دیگه زبانم ا ...

به سلامتی انشالله ...

موفق باشید...

راستش زبان خیلی دوست دارم ولی فقط در حد کتابای دانشگاه بوده دیر نیست بنظرتون؟

راستی فتوشاپ و اینشات تا حدودی بلدم‌.از هر چیزی دست و پاشکسته و منسجم نبوده...

بازم ممنون از راهنماییتون دوست عزیز...

به سلامتی انشالله ...موفق باشید...راستش زبان خیلی دوست دارم ولی فقط در حد کتابای دانشگاه بوده دیر نی ...

چند سالتونه؟

نه اگه از راه اصولی یاد بگیدید اصلا دیر نیس

آدم تو یه حرفه صدرصد باشه خیلی بهتره

کل تمرکزت رو بزار رو یه حرفه

متولد۶۹

نه عزیزم دیر نیس

اتفاقا خواهرشوهر منم متولد ۶۹ عه

بعد از سر حسادت به من که دو سال پیش عروس خانواده شدم وقتی فهمید من زبانم خوبه و اینا یه ماه بعد نامزدیمون اونم رفت نوشت کلاس زبان😂 

در کل دیر نیس

من خیلی معلم هارو دیدم مثلا ۴۵ سالشونه و میگن وقتی ۳۰،۳۲ سالمون بود شروع کردیم یادگیری